Nia 34 éves társkereső profilképe
Nia 1. további képe
Nia 2. további képe
Nia 3. további képe
Nia 4. további képe
Nia 5. további képe

Nia 34 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: vízöntő
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Nia bemutatkozása, 34 éves társkereső nő, Balatonfüred

kedves és jólelkű nő vagyok,vidám természetű,toleráns (bizonyos határig), sportos (az alkatom ellenére), szeretem a kreatív dolgokat és szeretek alkotni, környezetem szerint értékes és különleges vagyok, szeretem a nyugalmat és a lelki biztonságot....magam is erre törekszem a kapcsolatom terén

163 cm
34 éves
Balatonfüred

Ideális társ:

megértő, komoly szándékú, jó lelkű, humoros, életvidám, toleráns, szeresse az állatokat, elfogadjon olyannak amilyen vagyok és ne akarjon megváltoztatni Kerüljenek: -alkoholisták -drogosok -agresszívek -perverzek

Ideális első randi:

jókedv őszinteség közös hullámhossz (rokonlelkűség) Kíméljenek: -komolytalanok -alkalmi kapcsolatot keresők -házasságtörők -csalók,szélhámosok

Kedvenc zenék:

Emeli Sande, Leona Lewis, Takács Nikolas

Kedvenc filmek:

Rózsaszín párduc,Transzformers....stb.

Kedvenc könyvek:

Alkonyat sorozat, Divatékszerek és ékszerkészítés,Kreativkodás stb.

Kedvenc TV műsorok:

NCIS,Helyszinelők stb.

Kedvenc sportok:

kerékpározás,úszás,sétálás

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: hosszú
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?