CsillaNoémi 23 éves társkereső profilképe
CsillaNoémi 1. további képe
CsillaNoémi 2. további képe
CsillaNoémi 3. további képe
CsillaNoémi 4. további képe
CsillaNoémi 5. további képe

CsillaNoémi 23 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: -
Testalkat: vékony
Horoszkóp: bak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

CsillaNoémi bemutatkozása, 23 éves társkereső nő, Bátya

Sziasztok, Noémi vagyok 16 éves. Imádok zenét hallgatni és rajzolni. Szeretem a kutyákat és a macskákat is. Kedvenc állatom az oroszlán és a puma. Ha szeretnél többet tudni rólam írj nyugodtan.

165 cm
23 éves
Bátya

Ideális első randi:

Számomra egy ideális első randi egy sétával kezdődne, majd onnan valahol enni és közösen megnézni a naplementét. :)

Kedvenc zenék:

Fall Out Boy - Centuries Black Veil Brides - Lost it all Halott Pénz all

Kedvenc filmek:

Nagyon sok van :)

Kedvenc könyvek:

Bábel Hamu a szélben Szeretők

Kedvenc TV műsorok:

Így jartam anyátokkal 2 pasi meg egy kicsi

Kedvenc sportok:

Kosárlabda bár nem kosárlabdázok

További tulajdonságok:

  • Szemszín: barna

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?