feketelovag 33 éves társkereső profilképe
feketelovag 1. további képe
feketelovag 2. további képe
feketelovag 3. további képe
feketelovag 4. további képe
feketelovag 5. további képe

feketelovag 33 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: elvált
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: oroszlán
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

feketelovag bemutatkozása, 33 éves társkereső férfi, Békés

Ha meg akarsz ismerni arra kérlek, írj rám és a privát üzenetedben adj meg alternatív elérhetőséget, én is így fogok tenni amennyiben válaszolni tudok az üzenetedre, mert nem vagyok, és nem is akarok előfizető lenni, és emiatt nem biztos, hogy itt vissza tudok írni... Előre is Köszönöm...

187 cm
33 éves
Békés

Ideális társ:

Kizárólag 16 és 25 év között keresek párt, és csakis a hajadon illetve az egyedülálló fiatal lányok jöhetnek szóba... Olyan lányt keresek aki hisz még a régi értékekben és a hagyományos sztereotípiákban... Aki képes visszaadni az élni akarásomat, és képes kitartani mellettem, és elfogadni olyannak amilyen vagyok... Ha mégis megtetszem akkor írj, de add meg az elérhetőségedet is, mert nem biztos hogy itt tudok válaszolni minden levélre...

Ideális első randi:

Nem érdekel az ilyesmi, régimódi pasi vagyok, előbb a szex, aztán a randi... Ha mégis a randi, akkor egy kávézó vagy olcsó étterem stb. szóba jöhet, de már csak alapos ismeretség után, nem szeretem feleslegesen szórni a pénzemet, ezért az a legjobb ha a másik fizet... Bocs de nem vagyok milliomos, és a pénzre néha nekem is szükségem lehet...

Kedvenc zenék:

A mai zene nem nagyon érdekel...

Kedvenc filmek:

Főleg a régi klasszikus filmek, kaland, scifi, és a western filmek...

Kedvenc könyvek:

Nem vagyok egy nagy könyvmoly, inkább interneten szeretek olvasni...

Kedvenc TV műsorok:

Nem nagyon érdekel semmi... Max néha egy egy dokumentum filmet megnézek...

Kedvenc sportok:

UTÁLOM A SPORTOT!!! MINDENT UTÁLOK AMI A SPORTTAL KAPCSOLATOS!!! >:o

További tulajdonságok:

 • Szemszín: fekete
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Gyermekek: nincs, jövőben sem
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van
 • Vallás: egyéb

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Bár egy elég könnyen eldönthető kérdésnek tűnik, mégsem mondhatnánk, hogy egységes vélemény van a témában. Milyen az igazi férfi? Mindenkinek más, így meglehetősen nehéz megfogalmazni, de mi megpróbáljuk.
Ahogy egy nő tekintete elárulja az érzéseit, nincs ez másként az erősebbik nem esetében sem. De vajon mikor lehetsz biztos abban, hogy sikerült meghódítani a kiszemelt pasit? Lássuk a legnépszerűbb jeleket, azaz, hogy miről is árulkodik egy szerelmes férfi tekintete!
A szerelem kortalan, és a többség egész életében keresi azt a társat, akivel megélheti ezt az izgalmas, felemelő és mégis oly’ ritka érzést. Ha te is közéjük tartozol, de inkább az örökifjú korosztályt gyarapítod, akkor se ess kétségbe, mert bár idős társkereső néven fut ez a szegmens, de minden életkor képviselteti magát benne. Tarts velünk és tudj meg többet a társkeresők világáról!
Február 14-éről mindenki tudja, hogy a szerelmesek ünnepe. Ezen a napon felpezsdül a világ, férfiak és nők sokasága lepi meg párját valamilyen formában. Eltűnnek a boltok polcairól az édességek, a virágboltok kirakatai pedig üresen kacsintanak vissza ránk az este végeztével. De vajon honnan ered ez az ünnep, és azt testesíti-e meg ma valójában, amiért Ámor eredetileg kitalálta?
Szingli vagy, és nem is változtatnál ezen? Nem keresel tartós kapcsolatot, de vannak szükségleteid? Ezeknek a kielégítésére találták ki az alkalmi társkeresőket, amikből akár tartós kapcsolat is kialakulhat, akárcsak egy laza partnerkapcsolat is. A lehetőségek tárháza végtelen.
Manapság meglehetősen felértékelődnek a tartós kapcsolatok, mivel az átlag emberek az alkalmi kapcsolatok korát élik. Ezzel nincs is semmi baj addig a pontig, míg mindkét fél tisztában van azzal, hogy mit várhat a másiktól. De vajon ma mindenki csak alkalmi kapcsolatot keres?
Véleményünk szerint már a kérdésben egy alapvető hiba van, hiszen nem a nőknek kell a hódító szerepbe bújni. A vadászat, a hódítás a férfiak feladata, a nőknek jár az elfogadás vagy épp a visszautasítás lehetősége. Ez a génjeinkbe van kódolva, így nem biztos, hogy jó megoldás, ha eltérünk tőle. De vajon akkor mi a jó megoldás, azaz hogyan hódítsunk meg egy férfit?
Akár személyes találkozásról van szó, akár internetes társkeresésről, nagyon fontos, hogy jó beszélgetési témákkal állj elő, mert azzal már legalább 50%-ban a zsebedben van az ismerkedés. De lássuk, hogy milyen témák azok, amikkel érdemes indítani a cseten és személyesen!
Az internetes ismerkedés egyik kényes pontja, amikor végre eljön annak az ideje, hogy személyesen is ellenőrizzük a kapcsolatunkban lévő szikra valódiságát. Ehhez pedig nem árt találni egy megfelelő randihelyszínt, ami nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?