feketelovag 35 éves társkereső profilképe
feketelovag 1. további képe
feketelovag 2. további képe
feketelovag 3. további képe
feketelovag 4. további képe
feketelovag 5. további képe

feketelovag 35 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: elvált
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: oroszlán
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

feketelovag bemutatkozása, 35 éves társkereső férfi, Békés

Ha meg akarsz ismerni arra kérlek, írj rám és a privát üzenetedben adj meg alternatív elérhetőséget, én is így fogok tenni amennyiben válaszolni tudok az üzenetedre, mert nem vagyok, és nem is akarok előfizető lenni, és emiatt nem biztos, hogy itt vissza tudok írni... Előre is Köszönöm...

187 cm
35 éves
Békés

Ideális társ:

Kizárólag 16 és 25 év között keresek párt, és csakis a hajadon illetve az egyedülálló fiatal lányok jöhetnek szóba... Olyan lányt keresek aki hisz még a régi értékekben és a hagyományos sztereotípiákban... Aki képes visszaadni az élni akarásomat, és képes kitartani mellettem, és elfogadni olyannak amilyen vagyok... Ha mégis megtetszem akkor írj, de add meg az elérhetőségedet is, mert nem biztos hogy itt tudok válaszolni minden levélre...

Ideális első randi:

Nem érdekel az ilyesmi, régimódi pasi vagyok, előbb a szex, aztán a randi... Ha mégis a randi, akkor egy kávézó vagy olcsó étterem stb. szóba jöhet, de már csak alapos ismeretség után, nem szeretem feleslegesen szórni a pénzemet, ezért az a legjobb ha a másik fizet... Bocs de nem vagyok milliomos, és a pénzre néha nekem is szükségem lehet...

Kedvenc zenék:

A mai zene nem nagyon érdekel...

Kedvenc filmek:

Főleg a régi klasszikus filmek, kaland, scifi, és a western filmek...

Kedvenc könyvek:

Nem vagyok egy nagy könyvmoly, inkább interneten szeretek olvasni...

Kedvenc TV műsorok:

Nem nagyon érdekel semmi... Max néha egy egy dokumentum filmet megnézek...

Kedvenc sportok:

UTÁLOM A SPORTOT!!! MINDENT UTÁLOK AMI A SPORTTAL KAPCSOLATOS!!! >:o

További tulajdonságok:

 • Szemszín: fekete
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Gyermekek: nincs, jövőben sem
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van
 • Vallás: egyéb

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?