feketelovag 35 éves társkereső profilképe
feketelovag 1. további képe
feketelovag 2. további képe
feketelovag 3. további képe
feketelovag 4. további képe
feketelovag 5. további képe

feketelovag 35 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: elvált
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: oroszlán
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

feketelovag bemutatkozása, 35 éves társkereső férfi, Békés

Ha meg akarsz ismerni arra kérlek, írj rám és a privát üzenetedben adj meg alternatív elérhetőséget, én is így fogok tenni amennyiben válaszolni tudok az üzenetedre, mert nem vagyok, és nem is akarok előfizető lenni, és emiatt nem biztos, hogy itt vissza tudok írni... Előre is Köszönöm...

187 cm
35 éves
Békés

Ideális társ:

Kizárólag 16 és 25 év között keresek párt, és csakis a hajadon illetve az egyedülálló fiatal lányok jöhetnek szóba... Olyan lányt keresek aki hisz még a régi értékekben és a hagyományos sztereotípiákban... Aki képes visszaadni az élni akarásomat, és képes kitartani mellettem, és elfogadni olyannak amilyen vagyok... Ha mégis megtetszem akkor írj, de add meg az elérhetőségedet is, mert nem biztos hogy itt tudok válaszolni minden levélre...

Ideális első randi:

Nem érdekel az ilyesmi, régimódi pasi vagyok, előbb a szex, aztán a randi... Ha mégis a randi, akkor egy kávézó vagy olcsó étterem stb. szóba jöhet, de már csak alapos ismeretség után, nem szeretem feleslegesen szórni a pénzemet, ezért az a legjobb ha a másik fizet... Bocs de nem vagyok milliomos, és a pénzre néha nekem is szükségem lehet...

Kedvenc zenék:

A mai zene nem nagyon érdekel...

Kedvenc filmek:

Főleg a régi klasszikus filmek, kaland, scifi, és a western filmek...

Kedvenc könyvek:

Nem vagyok egy nagy könyvmoly, inkább interneten szeretek olvasni...

Kedvenc TV műsorok:

Nem nagyon érdekel semmi... Max néha egy egy dokumentum filmet megnézek...

Kedvenc sportok:

UTÁLOM A SPORTOT!!! MINDENT UTÁLOK AMI A SPORTTAL KAPCSOLATOS!!! >:o

További tulajdonságok:

 • Szemszín: fekete
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Gyermekek: nincs, jövőben sem
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van
 • Vallás: egyéb

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Aki már túl van pár randin, néhány párkapcsolaton, egy-két fiaskón, az bizony tudja, hogy a szerelmes férfit mindig és minden körülmények között meg kell becsülni. Mielőtt belevágnánk a témába, fontos kiemelni, hogy a férfiak évszázadok óta arra vannak szocializálva, hogy legyenek kemények, ne mutassák ki az érzelmeiket, mert az a gyengeség jele.
Manapság, amikor az online világban történik a beszélgetések java része, meglehetősen sok minden marad ki a párbeszédekből, köztük például a hangsúly vagy akár a hangnem is, így nem csoda, ha sokszor nehezünkre esik megítélni azt, hogy mikor és hogy is van az, ha a nő szerelmes.
A társkeresés minden fázisának megvannak a maga ódiumai, így nem lesz egyszerű rávenni magad arra sem, hogy regisztrálj az online társkeresőnkre, majd további fejtörést okoz, hogyan kezdeményezz és hogyan fogadd mások kezdeményezését. Majd amikor már látod a fényt az alagút végén, hiszen találkozni készülsz egy számodra szimpatikus emberrel, akkor rájössz, a fény az egy másik vonat volt, és neked rohadtul semmi sem ugrik be, amikor randiötleteken töröd a fejed.
Bár a nemek között rengeteg különbség adódik, és számtalan könyv született ennek a kivesézésére, a legszembetűnőbb talán mégis az érzelmek kifejezése. A nők sokkal nyilvánvalóbbá teszik az érzelmeiket, míg az ellenkező nemnél sokszor azt is nehéz eldönteni, hogy mikor szerelmes egy férfi.
Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?