Ambrosya 59 éves társkereső profilképe
Ambrosya 1. további képe
Ambrosya 2. további képe
Ambrosya 3. további képe
Ambrosya 4. további képe
Ambrosya 5. további képe
Ambrosya 6. további képe

Ambrosya 59 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Ambrosya bemutatkozása, 59 éves társkereső nő, Békéscsaba

Igényes Nő vagyok, de nem elszállt. Energikus, de azért szeretem a lábaimat is lóbálni. Szeretek beszélgetni, jönni-menni, sétálni, kiülni, beülni. Néhány kapcsolaton már túl, tapasztalatokkal és egészséges vadászösztönnel rendelkező Nő vagyok.

174 cm
59 éves
Békéscsaba

Ideális társ:

Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés, egy Igazi Férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel igazán lehet élvezni az életet. Akivel csendben is jó együtt lenni. Ami taszít, az az ízléstelenség, igénytelenség, közönségesség, a szélsőséges nézetek, az egysíkú gondolkodás. Férfit keresek a szó legnemesebb értelmében.

Ideális első randi:

Ehhez a ponthoz nincs helyrajzi számom :) A spontaneitás jegyében bízzuk Cupydo-ra a helyszínt ! Azt tudnod kell, ha nem érzem magam Nőnek Veled-Melletted-Tőled, akkor elszaladok ! :)

További tulajdonságok:

  • Szemszín: kék
  • Hajszín: világos szőke
  • Hajhossz: rövid
  • Szemüveg: mindig
  • Végzettség: középfokú
  • Gyermekek: van, külön él
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: néha

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Aki már túl van pár randin, néhány párkapcsolaton, egy-két fiaskón, az bizony tudja, hogy a szerelmes férfit mindig és minden körülmények között meg kell becsülni. Mielőtt belevágnánk a témába, fontos kiemelni, hogy a férfiak évszázadok óta arra vannak szocializálva, hogy legyenek kemények, ne mutassák ki az érzelmeiket, mert az a gyengeség jele.
Manapság, amikor az online világban történik a beszélgetések java része, meglehetősen sok minden marad ki a párbeszédekből, köztük például a hangsúly vagy akár a hangnem is, így nem csoda, ha sokszor nehezünkre esik megítélni azt, hogy mikor és hogy is van az, ha a nő szerelmes.
A társkeresés minden fázisának megvannak a maga ódiumai, így nem lesz egyszerű rávenni magad arra sem, hogy regisztrálj az online társkeresőnkre, majd további fejtörést okoz, hogyan kezdeményezz és hogyan fogadd mások kezdeményezését. Majd amikor már látod a fényt az alagút végén, hiszen találkozni készülsz egy számodra szimpatikus emberrel, akkor rájössz, a fény az egy másik vonat volt, és neked rohadtul semmi sem ugrik be, amikor randiötleteken töröd a fejed.
Bár a nemek között rengeteg különbség adódik, és számtalan könyv született ennek a kivesézésére, a legszembetűnőbb talán mégis az érzelmek kifejezése. A nők sokkal nyilvánvalóbbá teszik az érzelmeiket, míg az ellenkező nemnél sokszor azt is nehéz eldönteni, hogy mikor szerelmes egy férfi.
Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?