Antonio085 37 éves társkereső profilképe
Antonio085 1. további képe
Antonio085 2. további képe
Antonio085 3. további képe
Antonio085 4. további képe
Antonio085 5. további képe
Antonio085 6. további képe

Antonio085 37 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: vékony
Horoszkóp: bak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Antonio085 bemutatkozása, 37 éves társkereső férfi, Békéscsaba

Olyat csajszit keresek aki elsőként normális, értelmes, ne legyen elszállva magától... Eddig még nem sikerült megtalálni az igazit, sajnos. Hátha itt meglelem a párom, ki tudja. csak is azért regisztrálok be ide. Először is ismerkedjünk össze és aztán meglátjuk. :) (Nem vagyok Prémiumban még)

170 cm
37 éves
Békéscsaba

Ideális társ:

Mindenkinek van ideális nő aki jó lenne, de nem teszek különbséget, nem a külsőt nézem leginkább, nyílván hogy azt is, legyél talprasett, ne legyél h*lye, ismerkedjünk meg, és majd úgy is rájössz az elején hogy milyen lesz később, bejössz vagy sem...

Ideális első randi:

Találkozzunk bárhol... Nézzünk meg egy filmet moziban, sétáljunk beszélgessünk, pl kutyasétáltatás parkban... Esetleg kajáljunk, legyen akár egy Hamburgeres, Étteremben, bárhol... A lényeg hogy megismerjük egymást közelebbről, akár későbbi kapcsolatraépítve, akár barátként... Nincs kikötésem hogy milyaen legyen az első randi...

Kedvenc zenék:

Bonyolult... Mindent meghallgatok, sok mindent szeretek, de van mit nem...

Kedvenc filmek:

Mindent megnézek, de van bőven kedvencek is... Filmezzünk eggyütt... ;)

Kedvenc könyvek:

Inkább újságok, nem hírlapos, nem olvasok, csak ha kell...

Kedvenc TV műsorok:

Szeretek főzni, olyasmi, értelmes sorozatokat nézek. Ritkán Tv-zek amúgy...

Kedvenc sportok:

Nem sportolok rendszeresen, megnézek bármit, de bármire vevő vagyok Sportba

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: alkalmanként
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?