Antonio085 39 éves társkereső profilképe
Antonio085 1. további képe
Antonio085 2. további képe
Antonio085 3. további képe
Antonio085 4. további képe
Antonio085 5. további képe
Antonio085 6. további képe

Antonio085 39 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: vékony
Horoszkóp: bak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Antonio085 bemutatkozása, 39 éves társkereső férfi, Békéscsaba

Olyat csajszit keresek aki elsőként normális, értelmes, ne legyen elszállva magától... Eddig még nem sikerült megtalálni az igazit, sajnos. Hátha itt meglelem a párom, ki tudja. csak is azért regisztrálok be ide. Először is ismerkedjünk össze és aztán meglátjuk. :) (Nem vagyok Prémiumban még)

170 cm
39 éves
Békéscsaba

Ideális társ:

Mindenkinek van ideális nő aki jó lenne, de nem teszek különbséget, nem a külsőt nézem leginkább, nyílván hogy azt is, legyél talprasett, ne legyél h*lye, ismerkedjünk meg, és majd úgy is rájössz az elején hogy milyen lesz később, bejössz vagy sem...

Ideális első randi:

Találkozzunk bárhol... Nézzünk meg egy filmet moziban, sétáljunk beszélgessünk, pl kutyasétáltatás parkban... Esetleg kajáljunk, legyen akár egy Hamburgeres, Étteremben, bárhol... A lényeg hogy megismerjük egymást közelebbről, akár későbbi kapcsolatraépítve, akár barátként... Nincs kikötésem hogy milyaen legyen az első randi...

Kedvenc zenék:

Bonyolult... Mindent meghallgatok, sok mindent szeretek, de van mit nem...

Kedvenc filmek:

Mindent megnézek, de van bőven kedvencek is... Filmezzünk eggyütt... ;)

Kedvenc könyvek:

Inkább újságok, nem hírlapos, nem olvasok, csak ha kell...

Kedvenc TV műsorok:

Szeretek főzni, olyasmi, értelmes sorozatokat nézek. Ritkán Tv-zek amúgy...

Kedvenc sportok:

Nem sportolok rendszeresen, megnézek bármit, de bármire vevő vagyok Sportba

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: alkalmanként
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Alig akad érzékenyebb időszak az ember életében, mint amikor társat keres – legyen akárhány éves is. Hiszen úgy kell ismerkedni, hogy vadidegen emberek előtt kell megnyílni, és persze ilyenkor gyakran felmerül a kérdés: ha tetszem neki, miért nem ír? Mert bármennyi éves is az ember, amikor ismerkedésre, chatelésre kerül a sor, meglehetősen sebezhető állapotba kerül.
Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
Évekkel ezelőtt még talán sokan fogadkoztak, hogy ők bizony online ismerkedős oldalon soha nem keresnének maguknak párt. Csakhogy a világ változik. Az utóbbi két-három évben pedig csak kapkodtuk a fejünket (részint a pandémiának “köszönhetően”), és életünk megannyi területe ment át gyökeres változáson.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?