Seugyoun 19 éves társkereső profilképe
Seugyoun 1. további képe
Seugyoun 2. további képe
Seugyoun 3. további képe
Seugyoun 4. további képe
Seugyoun 5. további képe
Seugyoun 6. további képe

Seugyoun 19 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Beállítottság: homoszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Seugyoun bemutatkozása, 19 éves társkereső férfi, Biharkeresztes

Szia! Tomi vagyok, most járok középiskolában és ennek köszönhetően kollégiumba is. Meleg vagyok. Egy kis, csendes városban lakok. Szeretnék ismerkedni, mert körülöttem azt látom, hogy mindenki van valakivel csak én nem. Ez szarul hangzik, de ez igaz... elég nehéz találnom valakit aki viszont érdeklő

171 cm
19 éves
Biharkeresztes

Ideális társ:

Egy olyan embert aki elviseli a sok hülyeségemet. Legyen hűséges és értsen meg. Ha nagyon bele akarnék menni a részletekbe azt mondanám Koreai aki tud magyarul, de nekem a kinézet mindegy. Nem a külső számít, de azért adjon magára. Emellet nézze el nekem, hogy picit csendes vagyok az elején, mert nehezen bízok meg az emberekben, de ha meg ismer talán még kedvelni is fog!

Ideális első randi:

Oly mindegy, csak legyen kreativ.

Kedvenc zenék:

Kpop->BlackPink, CLC, Mamamoo

Kedvenc filmek:

Burok, Word of WarCraft, Spiderman

Kedvenc könyvek:

Wattpad, Furcsa párok

Kedvenc sportok:

Tánc

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, de majd szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: jelenleg középiskolás
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van
 • Vallás: református

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?