Admij 35 éves társkereső profilképe
Admij 1. további képe
Admij 2. további képe
Admij 3. további képe
Admij 4. további képe
Admij 5. további képe
Admij 6. további képe

Admij 35 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: ikrek
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Admij bemutatkozása, 35 éves társkereső férfi, Budaörs

Üdvözöllek Leginkább a személyes találkozó híve vagyok hisz ott minden kiderül:) Röviden rólam: életszerető sportot kedvelő vagyok káros szenvedélyektől mentes. Érdekel a történelem, filozófia és bizonyos kultúrák. Sok film és zene érdekel ezeken felül de leginkább olyanok ami tartalmas.

187 cm
35 éves
Budaörs

Ideális társ:

Legyen érdekes jelenség, humoros, kedves de tudjon ördög is lenni. Legyen saját gondolata, véleménye akár ötlete. Szeretem az okos lányokat máskülönben csak unatkozom. Nem gond ha szereti az alkoholt de mértékkel. Dohányozni lehetőség szerint ne dohányozzon. És még egy fontos dolog: legyen igényes magára és környezetére, kedvelje az egészséges életmódot persze nem megszállott módon :) Röviden ennyi.

Ideális első randi:

Ez elég értelmetlen kérdés hisz azt mindig a helyzet adja amit a két ember teremt. De nyilván a kölcsönös szimpátia elengedhetetlen a kezdetektől már.

Kedvenc zenék:

Guns and roses, Metallica, Goa sem kizárt és a mai top slágerek.

Kedvenc filmek:

Igen ember, Pofa be, A holló

Kedvenc könyvek:

Alberto moravia a figyelem/ Friedrich nietzsche zarathustra /Pál Ferenc stb

Kedvenc TV műsorok:

Rejtély.

Kedvenc sportok:

Futás, Súlyemelés, Kerékpározás

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: sötét szőke
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs tervben
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?