Fazekas Dorina 36 éves társkereső profilképe
Fazekas Dorina 1. további képe
Fazekas Dorina 2. további képe
Fazekas Dorina 3. további képe
Fazekas Dorina 4. további képe
Fazekas Dorina 5. további képe

Fazekas Dorina 36 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: skorpió
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Fazekas Dorina bemutatkozása, 36 éves társkereső nő, Budaörs

Nagyon nehéz eset vagyok! Önfejű, önérzetes, sértődékeny, néha kicsit néha nagyon bunkó, iszonyatosan büszke, hirtelen haragú, olyan aki nem bízik meg senkiben. De nagyon tud szeretni, bármit megtenne a barátaiért. Megpróbálhatod kiismerni, de egyszerűbb elfogadni és szeretni.

170 cm
36 éves
Budaörs

Ideális társ:

Nem túl fotogén, de állítólag szerethető vagyok. Ha épp nem vagyok gödörben, mosolygós, vidám nőnek ismernek. Téged kereslek, ha képes vagy újra jókedvűvé tenni. Legyél intelligens, ápolt, közvetlen és gondoskodó. Ha lehet, ne Anyukáddal élj együtt. Legyen jó humorod és légy türelmes, megértő ha erre van épp szükségem. Cserébe ha Neked van problémád, ígérem én is meghallgatlak.

Ideális első randi:

Az ideális első randi lehet akár séta a Dunaparton, vagy egy kávé/süti melletti beszélgetés. A kölcsönös szimpátia úgyis hamar kiderül.

Kedvenc zenék:

Lil G, NEMAZALÁNY, Valmar, Children Of Distance

Kedvenc filmek:

Harry Potter filmek, Szürke ötven árnyalata trilógia, Alkonyat

Kedvenc könyvek:

Harry Potter könyvek, Szürke ötven árnyalata trilógia

Kedvenc TV műsorok:

Bár évek óta nem nézek tv-t, de a bűnügyi filmeket, sorozatokat, a fantasy

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: vörös
 • Hajhossz: tüsi
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: rendszeresen
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van
 • Vallás: ateista

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?