Fazekas Dorina 37 éves társkereső profilképe
Fazekas Dorina 1. további képe
Fazekas Dorina 2. további képe
Fazekas Dorina 3. további képe
Fazekas Dorina 4. további képe
Fazekas Dorina 5. további képe

Fazekas Dorina 37 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: skorpió
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Fazekas Dorina bemutatkozása, 37 éves társkereső nő, Budaörs

Nagyon nehéz eset vagyok! Önfejű, önérzetes, sértődékeny, néha kicsit néha nagyon bunkó, iszonyatosan büszke, hirtelen haragú, olyan aki nem bízik meg senkiben. De nagyon tud szeretni, bármit megtenne a barátaiért. Megpróbálhatod kiismerni, de egyszerűbb elfogadni és szeretni.

170 cm
37 éves
Budaörs

Ideális társ:

Nem túl fotogén, de állítólag szerethető vagyok. Ha épp nem vagyok gödörben, mosolygós, vidám nőnek ismernek. Téged kereslek, ha képes vagy újra jókedvűvé tenni. Legyél intelligens, ápolt, közvetlen és gondoskodó. Ha lehet, ne Anyukáddal élj együtt. Legyen jó humorod és légy türelmes, megértő ha erre van épp szükségem. Cserébe ha Neked van problémád, ígérem én is meghallgatlak.

Ideális első randi:

Az ideális első randi lehet akár séta a Dunaparton, vagy egy kávé/süti melletti beszélgetés. A kölcsönös szimpátia úgyis hamar kiderül.

Kedvenc zenék:

Lil G, NEMAZALÁNY, Valmar, Children Of Distance

Kedvenc filmek:

Harry Potter filmek, Szürke ötven árnyalata trilógia, Alkonyat

Kedvenc könyvek:

Harry Potter könyvek, Szürke ötven árnyalata trilógia

Kedvenc TV műsorok:

Bár évek óta nem nézek tv-t, de a bűnügyi filmeket, sorozatokat, a fantasy

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: vörös
 • Hajhossz: tüsi
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: rendszeresen
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van
 • Vallás: ateista

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Szinte halljuk, ahogy kiszakadnak a hatalmas sóhajok a hölgyek mellkasából, hiszen valóban mindenki a tökéletes pasira vágyik, mindenki keresi, és többszöri kísérlet ellenére sem adjuk fel általában a próbálkozást. Persze sokszor egyre reményvesztettebbek vagyunk, egyre nehezebben hisszük azt el, hogy valóban megtalálhatjuk az ideális férfit, aki aztán hű társunk lesz egy életen át.
Bár rendszerint a férfiak ritkábban a szavak, gyakrabban a tettek emberei, ezért ha a férfi tetszeni akar, egészen biztosan megtalálja a módját, a hölgyeknek csupán szemfülesnek kell lenniük, mert nem minden esetben érkezik konkrét, egyértelmű kinyilatkoztatás.
Hogy létezik-e szerelem első látásra, azt igen nehéz eldönteni, ki-ki a saját vérmérséklete szerint tudja meghatározni, hogy számára mekkora valószínűsége van ennek. Ugyanakkor a szemkontaktus férfi és nő között mindenképpen jelentőségteljes momentum, hiszen itt sok minden eldőlhet.
Alig akad érzékenyebb időszak az ember életében, mint amikor társat keres – legyen akárhány éves is. Hiszen úgy kell ismerkedni, hogy vadidegen emberek előtt kell megnyílni, és persze ilyenkor gyakran felmerül a kérdés: ha tetszem neki, miért nem ír? Mert bármennyi éves is az ember, amikor ismerkedésre, chatelésre kerül a sor, meglehetősen sebezhető állapotba kerül.
Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?