111gabor 41 éves társkereső profilképe
111gabor 1. további képe
111gabor 2. további képe
111gabor 3. további képe
111gabor 4. további képe
111gabor 5. további képe
111gabor 6. további képe

111gabor 41 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: bika
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

111gabor bemutatkozása, 41 éves társkereső férfi, Budapest

Sziasztok tartos kapcsolatot keresek. Magamrol egy kedves aranyos srác vagyok szeretem a természetett az álatokat csinos öltőzködésem sportos alakom van. Szeretek jokat beszélgetni és új embereket meg ismerni ha gondolod meg ismerkedhetűnk. Irj űzit ha komoly vagy 🙂 a ❤ jelőlést nem tartóm komolyna

183 cm
41 éves
Budapest

Ideális társ:

egy kedves, hűséges, megértő, jó fej, aranyos csajszi. Ha bejelőlsz tetcőnek de nemirsz semmit anyitsem hogy szia vagy valami kis sző eget akkor én ugyérzem ne vagy komoly és nem fogok írni neked csak megnéztem hogy kijárat az adatlapomon. Ha ég te olyan csaj vagy aki asztmondja én Nem írok elsőnek egy pasinak meg nemhivodfel akkor te ne akarsz semmit sem a másiktól és lehet tovább meni az adat lapomrol. Köszönőm hogy megnészté szépnapot kívánok

Ideális első randi:

Először is szerintem kihívnám egy parkba beszélgetni és hogy jobban megismerjük egymást beülhetnénk egy kávézóba, hogy jobban megismerkedtünk. Vagy sétálni hogy beszélgetűnk egy kicsit. Ha bejelőlsz tetcőbek de nemirsz semit akor nemis akarsz semit ha komolyan gondolod kűld űzit vagy nem vagy komoly és csak anyit tudok mondani szia.

Kedvenc zenék:

elektronikus, dance, mixek, trance

Kedvenc filmek:

pókember, elrabolva, feláldozhatok, superman, halk, batman, burok, joker

Kedvenc könyvek:

nincs

Kedvenc TV műsorok:

helyszínelők, csillagkapu, gyilkos elmék, 13 raktár

Kedvenc sportok:

futás, súlyzózás

További tulajdonságok:

  • Szemszín: kék
  • Hajszín: világos barna
  • Hajhossz: középhosszú
  • Szemüveg: nem
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
  • Gyermekek: nincs, de lehet
  • Dohányzás: rendszeresen
  • Alkohol: néha
  • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?