AdamPeter 45 éves társkereső profilképe
AdamPeter 1. további képe
AdamPeter 2. további képe
AdamPeter 3. további képe
AdamPeter 4. további képe
AdamPeter 5. további képe

AdamPeter 45 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

AdamPeter bemutatkozása, 45 éves társkereső férfi, Budapest

45 éves vagyok szeretnék ismerkedni chatal-ni de nem tagadom azt a társat keresem akivel össze tudom fonni az elmúlt négy és fél évtizedemet azzal akivel egymást keressük új közös létezéssé. Tudom az "Örökké" kimondásához sok féle út vezethet ezért nyitott vagyok többféle ismerkedési lehetőségre.

182 cm
45 éves
Budapest

Ideális társ:

Keresem ismerkedés partnerkapcsolat során közben a közös ráismerést vagyis az igazit akivel összeköthetem az életem. Keresem azt a Nőt aki kedves érdeklődő érzékeny érzéki megértő empatikus lehet szenvedélyes. A legjobb időben vagy sokszor vicces humoros. Jó lenne ha vonzanák a művészetek a zene a film az irodalom stb. egyike. Szeressen a munka mellett kozös szabadidőt eltölteni. Kesőbb esetleg közös életet berendezni.

Ideális első randi:

Sok lehetőséget el tudok képzelni. Szerintem bizonyos esetekben az olyan sokszor említett azonnali kémiának is időt kell adni. Rengeteg ötletem van de a többit chatan e-mailben.

Kedvenc zenék:

Operát a klasszikus zenét a világzenét a jazzt népzenét, Soul R&Bszereretem

Kedvenc filmek:

A Pont Neuf szerelmesei Éjszaka a Földön Mielőtt felkel lemegy a nap Yentl

Kedvenc könyvek:

Mellettem elférsz Verses kötetek Művész életrajzok élet regények színművek

Kedvenc TV műsorok:

Vers Mindenkinek opera egyéb zenés vagy prózai színházi közvetítések.

Kedvenc sportok:

Teniszezni tollaslabdázni speedmintonozni úszni Nordic Walkingozni szeretek

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: ősz
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: nincs, de szeretnék
 • Vallás: egyéb

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Manapság meglehetősen felértékelődnek a tartós kapcsolatok, mivel az átlag emberek az alkalmi kapcsolatok korát élik. Ezzel nincs is semmi baj addig a pontig, míg mindkét fél tisztában van azzal, hogy mit várhat a másiktól. De vajon ma mindenki csak alkalmi kapcsolatot keres?
Véleményünk szerint már a kérdésben egy alapvető hiba van, hiszen nem a nőknek kell a hódító szerepbe bújni. A vadászat, a hódítás a férfiak feladata, a nőknek jár az elfogadás vagy épp a visszautasítás lehetősége. Ez a génjeinkbe van kódolva, így nem biztos, hogy jó megoldás, ha eltérünk tőle. De vajon akkor mi a jó megoldás, azaz hogyan hódítsunk meg egy férfit?
Akár személyes találkozásról van szó, akár internetes társkeresésről, nagyon fontos, hogy jó beszélgetési témákkal állj elő, mert azzal már legalább 50%-ban a zsebedben van az ismerkedés. De lássuk, hogy milyen témák azok, amikkel érdemes indítani a cseten és személyesen!
Az internetes ismerkedés egyik kényes pontja, amikor végre eljön annak az ideje, hogy személyesen is ellenőrizzük a kapcsolatunkban lévő szikra valódiságát. Ehhez pedig nem árt találni egy megfelelő randihelyszínt, ami nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik.
A vidéken élők gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy látszólag szinte mindenki, aki a párját keresi, Budapesten él, így az online társkeresés egy vidéki ember számára elsőre lehetetlen feladatnak tűnik. Ebben nyújt segítséget a vidéki társkereső, ahol a vidék egyes területein élők egymásra találhatnak.
Életünk egyik legnagyobb és legmeghatározóbb kalandja a párválasztás. Ki ne vágyna filmbe illő love storyra, örök szerelemre és fülledt romantikára? Hogy akkor mégis miért olyan piszok nehéz egy boldog párkapcsolat kialakítása, és az igazán nekünk való partner megtalálása? Nézzünk meg pár olyan szempontot, amivel közelebb kerülhetünk az igazsághoz és az igazihoz. És talán magunkhoz is.
A diplomás réteg párkeresését vesszük górcső alá, és az elit társkeresők világának lehetőségeit. Mit jelent számukra igényes közegben párra lelni, és valóban van értelme szelektálni? Mert bár számtalan boldog pár él közöttük, akik a virtuális világban leltek egymásra, sokan mégis idegenkednek ettől az ismerkedési formától.
Az egyedülálló szülők sokszor érzik, hogy nekik a társkeresés gyerekkel túl nagy feladat. Többen egy válás vagy rosszul sikerült kapcsolat után sokáig nem is szeretnének új párt találni. Leginkább azért, mert úgy érzik, számukra és gyermekük számára is nem várt helyzeteket hozó szituáció lenne egy ismerkedés. Pedig társas lényként megérdemeljük, hogy egy ideális pár legyen mellettünk.
Nem elég eldönteni, hogy szeretnéd az online társkeresést megpróbálni, az eredményért pár dolgot tenned is kell. A társkereső bemutatkozószöveg lesz az első feladat, amellyel szembe fogsz találkozni az úton, és aminek a kitöltését még véletlenül sem szabad félvállról venned! Ez lesz ugyanis a te virtuális ismerkedésed első benyomása. Most megmutatjuk, hogy írj nagyszerű szöveget, és hogy kerüld el a hibákat!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?