Bipke 40 éves társkereső profilképe
Bipke 1. további képe
Bipke 2. további képe
Bipke 3. további képe
Bipke 4. további képe
Bipke 5. további képe
Bipke 6. további képe

Bipke 40 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: halak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Bipke bemutatkozása, 40 éves társkereső férfi, Budapest

Sziasztok! Fő érdeklődési köröm: zene, irodalom, színház kultúra, koncertek. Keresem káros szenvedélyektől mentes társamat, aki valóban a másik felém, hasonlóan gondolkodunk, hasonló érdeklődési kör, hasonló rezgések. Befelé élő típus vagyok, de ki lehet ebből mozdítani.

182 cm
40 éves
Budapest

Ideális társ:

Megértő, kedves, empatikus, őszinte, azonos rezgéstartományban tudok mozogni vele, kicsit képes kiszakadni a tömegemberek világából. Akivel képes vagyok akár hosszan is elbeszélgetni és mindketten érezzük a feltöltődést. Nagyon fontos továbbá a tolerancia, az elfogadás, hogy ne akarjuk kiforgatni a másikat önmagából Az ideális kapcsolatról Popper Péter vall: a férfi-nő kapcsolat négylábú asztal. Hasonló életstílus, szexuálisan megegyezzenek, etc.

Ideális első randi:

Valamilyen beülős helyen beszélgetve.

Kedvenc zenék:

classic rock (Pink Floyd, The Doors, Rolling Stones, etc), blues, swing,etc

Kedvenc filmek:

Van aki forrón szereti Holt költők társasága Hair Szelíd motorosok

Kedvenc könyvek:

Tennessee Williams, Eugene O"Neill, Arthur Miller, Edward Albee, Virginia W

Kedvenc TV műsorok:

Nem nézek. MÉDIA=AGYLESZÍVÁS. Médiakritikus filmek jöhetnek.

Kedvenc sportok:

Konditerembe néha járok, de többet kellene sportolnom.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: nincs tervben
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?