Emília 23 éves társkereső profilképe
Emília 1. további képe
Emília 2. további képe
Emília 3. további képe
Emília 4. további képe
Emília 5. további képe

Emília 23 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: bika
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Emília bemutatkozása, 23 éves társkereső nő, Budapest

Szia:) Örülök, ha soraim olvasod. Érdekel az oldal, és az itt lévő emberek is. Te is. Olyan fiú érdekel, aki nem csak a sex-re megy. Ha te is így vélekedsz, írj rám. :)

163 cm
23 éves
Budapest

Ideális társ:

Valaki olyan, aki hoszabb távra tervez, aki teljes szívből odaadóan és szenvedélyesen tud szeretni, akit nem csak a sex érdekel. A külső nem a legfontosabb dolog, de azért valamilyen szinten nekem is vannak elvárásaim mint másoknak is. Egyetlen olyan szó, amit érdemesnek tartok külső terén leírni: Igényesség. Remélem magára ismer valaki :)

Ideális első randi:

Minnél szívhezszólóbb, minnél meghittebb annál jobb. Nem számít a puccos étterem, a pénz. A meghittség és a szívből jövő dolgok jobban vonzanak.

Kedvenc zenék:

Guns N' Roses, Rolling Stones, Ivan And The Parazol, Imagine Dragons..

Kedvenc filmek:

Démonok között, American horror story, Teen wolf, Vámpírnaplók

Kedvenc könyvek:

Colleen Hoover - Hopeless

Kedvenc TV műsorok:

nincs

Kedvenc sportok:

Futás, kondi

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét szőke
 • Hajhossz: hosszú
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: jelenleg középiskolás
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: alkalmanként
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?