Fadzzi 48 éves társkereső profilképe
Fadzzi 1. további képe
Fadzzi 2. további képe
Fadzzi 3. további képe
Fadzzi 4. további képe
Fadzzi 5. további képe
Fadzzi 6. további képe

Fadzzi 48 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: halak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Fadzzi bemutatkozása, 48 éves társkereső férfi, Budapest

Szeretek kirándulni, sportolni, bulizni, olvasni, és főleg írni. Ez utóbbi tevékenységem, környezetem szerint elég tehetséges képességem is egyben, amit szeretnék kamatoztatni a közeljövőben. Múzeumokat, kiállításokat, művészfilmeket játszó mozikat előszeretettel látogatok.

183 cm
48 éves
Budapest

Ideális társ:

Mert, minden nő egy Virág... És minden virág illata egy Világ... Szűz, szajha, szerető, anya- egyre megy!... De sosem fogod annyi kínnal élni életed, Mint akik a fényt adták neked... Sötétből felsejlő égi tünemény, Smaragd, zafír, jáde gyönyörűségű karát,... Mégis.... Válladon hordod az egész világ baját!... Fadzzi

Ideális első randi:

Egy nem olyan "népes", inkább kisebb hely, ahol egy pohár bor, és egy jó pizza mellett elbeszélgethetek Veled, megismerhetlek, megláthatlak.

Kedvenc zenék:

Alternatív Rock zenék, Parov Stelar kiemelten, + a rádió mindig szól

Kedvenc filmek:

Szárnyas fejvadász, Rablóhal, Good Will Hunting, Zongoralecke, Leon a profi

Kedvenc könyvek:

Kedvenc könyveimet C.G. Jung, Hermann Hesse és Stefan Zweig írták.

Kedvenc TV műsorok:

Nem igazán vagyok oda a TV-ért.

Kedvenc sportok:

Kondizás, úszás

További tulajdonságok:

  • Szemszín: barna
  • Hajszín: sötét barna
  • Hajhossz: tüsi
  • Szemüveg: mindig
  • Végzettség: felsőfokú
  • Gyermekek: nincs tervben
  • Dohányzás: rendszeresen
  • Alkohol: néha

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?