kézcsók 51 éves társkereső profilképe
kézcsók 1. további képe
kézcsók 2. további képe
kézcsók 3. további képe
kézcsók 4. további képe
kézcsók 5. további képe
kézcsók 6. további képe

kézcsók 51 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: komoly kapcsolat
Családi állapot: elvált
Kikkel ismerkedne: férfiakkal
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: bika
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

kézcsók bemutatkozása, 51 éves társkereső nő, Budapest

Ha megismersz, két dolog lehetséges:Vagy egy életre a szívedbe zársz és nem tudsz még lélegezni sem nélkülem vagy rémálmaidban se jöjjek elő! Ha megbízok benned, megszeretlek, az életemet is oda adom érted! Jó humorú, nagyon romantikus, kreatív, HŰSÉGES és ŐSZINTE VAGYOK!

169 cm
51 éves
Budapest

Ideális társ:

NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ, ÍRJ! Keresem azt a hozzám hasonló korú(plusz, mínusz néhány év) férfit aki hűséges, mindig, mindenben őszinte! Legyél jó humorú és romantikus! Én legyek a mindened... életed... jelened és jövőd! Ha foci, F1, peca őrült vagy és dohányzol... tuti nem engem keresel, ahogy én se téged! http://ferfiakklubja. hu/fk_magazin/az_fk_noi_tamogatoi_korebol/senki_nem_szuletik_igazi_tarsnak_csak_valaki_mellett_valik_azza? fbclid=IwAR3mXrm

Ideális első randi:

Csendes, nyugodt, kényelmes helyen valami nagyon finom innivaló szürcsölése közben, csak egymásra figyelve, vidáman, őszintén beszélgetni, ismerkedni!

Kedvenc zenék:

ildikohatvannyolc pont kezcsok kukac gémélpontkom

Kedvenc filmek:

Dwayne Johnson... Melissa McCarthy filmek, vígjátékok, akciók

Kedvenc könyvek:

Viskó, Otthagyottak sorozat

Kedvenc TV műsorok:

vígjátékok, akciók, showder club, sok magyar filmet és sorozatot kedvelek

Kedvenc sportok:

ildikohatvannyolc pont kezcsok kukac gémélpontkom

További tulajdonságok:

  • Szemszín: zöld
  • Hajhossz: rövid
  • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: középfokú
  • Gyermekek: van
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: néha
  • Vallás: egyéb keresztény

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az online társkeresők világa jelentős segítség bármely egyedülálló számára a pártalálásban. Fedezzük fel most kifejezetten a férfiak perspektívájából az ismerkedés ezen formáját, lehetőségeit, és határait. Női és férfi olvasóink számára is sok hasznos információt tartalmazhatnak a következő sorok.
A szingliség az elmúlt évtizedekben kettős jelentéssel bíró kifejezéssé vált. Attól függően, hogy hogyan használjuk, és kinek a szájából hangzik el, lehet trendi vagy akár lesajnáló szófordulat is.
A 21. század keresztény társkeresőjét az internet, a különböző modern applikációk, és az elénk táruló végtelen szabadság sok esetben nem hozza könnyű helyzetbe. A vágy, ami legalább egy Zac Efron és Megan Fox szintű külsővel, és Ferenc Pápa jóságos lelkületével megáldott leendő társ irányába hajt minket, sok esetben eltereli a figyelmünket a körülöttünk lévő igazán jó emberekről.
Budapest bővelkedik a jó randihelyekben, társkeresőként kiválasztani közülük a legjobbat azonban nem mindig egyszerű feladat. Különösképp igaz ez az első találka esetében, de arról se feledkezzünk meg, hogy a randizás nem csak a friss párok kiváltsága. Egy biztos, a fő kérdés végül mindig ugyanaz lesz: "Hova menjünk?". Ha még nem tudjátok a választ, akkor most segítünk néhány ötlettel.
Egy jó párkapcsolat hosszútávú fenntartása még akkor sem feltétlenül egyszerű feladat, ha a férfi és nő között maximálisan adott a kölcsönös szeretet. Persze az első hetekben - hónapokban még könnyű, hiszen ideális esetben ez idő tájt dúl a szerelem, egészen másképp látjuk a dolgokat. Később azonban tudatosan, idő- és energiaráfordítással fogunk tudni működőképesen tartani egy kapcsolatot.
Mi a helyzet akkor, ha egy kapcsolat a végéhez ért, és úgy érezzük, nem vagyunk képesek továbblépni? Mikor jön el az a pont, amikor azt mondhatjuk, végre már túl vagyok rajta? Íme itt van 5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy ez az állapot még nem következett be, és a gyógyulási fázis még nagyban tart.
Az igazi férfi, és a nőcsábász. Két kifejezés, amelyek merőben különböznek egymástól, és teljesen más személyiségjegyeket hordoznak magukban. Cikkünk nem kifejezetten csak női olvasóinknak szól, hanem egyben a téma iránt érdeklődő férfiak szemét is igyekszik felnyitni, azzal kapcsolatban, hogy a hölgyeknek milyen pasi típusokkal, és milyen nehézségekkel kell szembenézniük párválasztás során.
Az első randi számos izgalmat tartogathat mindkettőtök számára, hiszen ilyenkor még alig ismeritek egymást. Ahhoz, hogy jól süljön el, ne csak azt tervezd meg, hogy hova menjetek, hanem gondolod át, hogy mit ne csinálj, milyen bakikat ne kövess el közben. Összegyűjtöttünk tíz példát, melyek a segítségedre lehetnek.
Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy mitől lehetünk igazán eredményesek a társkereső oldalakon. Tüntessük fel magunkat jobb fényben? Vagy csak adjuk egyenesen azt, akik vagyunk? Mi a célravezetőbb, egyáltalán vannak-e olyan módszerek, amik nagyobb bizonyossággal hoznak sikert a magyarországi társkereső oldalakon? Ezekben a kérdésekben igyekszünk némi támpontot és hasznos gyakorlati tippet adni nektek.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?