lacoka 54 éves társkereső profilképe
lacoka 1. további képe
lacoka 2. további képe
lacoka 3. további képe
lacoka 4. további képe
lacoka 5. további képe
lacoka 6. további képe

lacoka 54 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: ikrek
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

lacoka bemutatkozása, 54 éves társkereső férfi, Budapest

Szia, álmodozó vagyok, tele szeretettel és szenvedéllyel. Nem kell félni, a lüktetéstől nem nehéz és nem bonyolult. Álmodozó az ember, hogy boldog, legyen minden szempontból az életében. A tapasztalat elengedhetetlen, egy romantikus kapcsolathoz.

178 cm
54 éves
Budapest

Ideális társ:

Hiszem, hogy a szemek tükre a lélek. Keresem a kölcsönös lelki kapcsolatot, Az emberek általában álmodnak különböző dolgokat. az álmom nem lényeges, mert arra vágyom, hogy beleszeretek egy napon egy őszinte, kedves, nyitott. romantikus, és komoly nőbe. Remélem az álmom igaz lesz.

Ideális első randi:

Szeretem, hogy spontán jössz és élvezem, amikor az élet ad nekünk, egy kellemes meglepetést. Mottóm; hogy mindig pozitív legyél. Hogy van egy optimista jövő.

Kedvenc zenék:

PAPILLON, usted tu fuiste mi grand mi amor. EL LOBO dolor y lágrimas.

Kedvenc filmek:

romántica. y la comedia

Kedvenc könyvek:

novelas,

Kedvenc TV műsorok:

Domingos de Fiesta TV Perú por ejemplo,

Kedvenc sportok:

The Ecstasy of Gold. NBA MIX / Kevin Durant, Kobe Bryant, LeBron James,stb.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?