Lonely Wolf 20 éves társkereső profilképe
Lonely Wolf 1. további képe
Lonely Wolf 2. további képe
Lonely Wolf 3. további képe
Lonely Wolf 4. további képe
Lonely Wolf 5. további képe
Lonely Wolf 6. további képe

Lonely Wolf 20 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: halak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Lonely Wolf bemutatkozása, 20 éves társkereső férfi, Budapest

Korosztályomat általában felülmúlom szóval nyugodtan írhat bármilyen korosztály. Az igazat megvallva én kapcsolatot keresnék de ha valaki egy jót akar beszélgetni az is nyugodtan írhat. A fő hobbim az airsoft de még lovaglásban is simán megállom a helyem. Írj bátran abból végül is mi baj lehet.

186 cm
20 éves
Budapest

Ideális társ:

Nem az számít milyen nőt képzel el a férfi hanem az hogy a két fél kiegészíti e egymást. Nincsen rossz fél csak nem összeillő.

Ideális első randi:

Első randinak talán a mozi a legideálisabb mert előtte megtudhatsz a partnerről információkat. A film közben meg lehet nézni hogy viszonyul a partner a közelségedhez. A film után lehet beszélgetni a filmről kicsit sétálni vagy esetleg enni. Ezalatt a 3 szakasz alatt el lehet dönteni hogy meg van e a kémia.

Kedvenc zenék:

bármit szívesen hallgatok de az electro a kedvenc

Kedvenc filmek:

Bármilyen jöhet

Kedvenc könyvek:

Darren Shane könyvei

Kedvenc TV műsorok:

Ha van felesleges időm inkább a számítógép

Kedvenc sportok:

Bármilyen sportban helytállok

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: jelenleg középiskolás
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?