marcelotti 28 éves társkereső profilképe
marcelotti 1. további képe
marcelotti 2. további képe
marcelotti 3. további képe
marcelotti 4. további képe
marcelotti 5. további képe

marcelotti 28 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

marcelotti bemutatkozása, 28 éves társkereső férfi, Budapest

Szia! Mosolyogj! Talán a jövőbeli éned az emlékei(de)n keresztül épp Téged figyel!

181 cm
28 éves
Budapest

Ideális társ:

Olyan szépség, aki nem a telóját söprögeti a randi közben. Szeret sportolni. Szeret nevetni. Vannak gondolatai, értelmesen el lehet vele beszégetni komplexebb témákról, mint például filozófia, pszichológia, akár csak laikus szinten is. Művészkedős véna előny. Rajz, zene. Mindig is nő volt. Süt nekem sütit. Tud angolul.

Ideális első randi:

Eddig még sosem jöttem elő vele, mert szerintem nem lenne túl népszerű, de egy elhagyatott, régi épület közös felfedezése lenne az. Fény derülne olyanokra, hogy mennyire vagy nyafogós, atletikus, ijedős. De mondom, nem tartom reális elvárásnak, hogy egy vadidegennel kettesben elmenjen egy nő egy ELHAGYATOTT épületbe :'D Ennél egy fokkal földhözragadtabb elgondolás, ha Deák téri Starbucksból elvitelre kérünk valamit és Vigadó téren lecsüccsenünk.

Kedvenc zenék:

Eurodance, Italodisco, Vaporwave, Tavern

Kedvenc filmek:

Quenten and Taracted by Writtin Direttino

Kedvenc könyvek:

Agatha Christie - Tíz kicsi néger

Kedvenc TV műsorok:

Samurai Jack, Bátor a gyáva kutya

Kedvenc sportok:

Gym, foci, bicó, szörf (amikor tehetem)

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék
 • Vallás: római katolikus

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
Évekkel ezelőtt még talán sokan fogadkoztak, hogy ők bizony online ismerkedős oldalon soha nem keresnének maguknak párt. Csakhogy a világ változik. Az utóbbi két-három évben pedig csak kapkodtuk a fejünket (részint a pandémiának “köszönhetően”), és életünk megannyi területe ment át gyökeres változáson.
Az ember életében akadnak olyan szakaszok, amikor mindenre vágyik, csak komoly kapcsolatra nem. Történhet mindez azért, mert épp nemrég léptél ki egy hosszabb lélegzetvételű kapcsolatból, vagy mert az életedben most teljesen más kap fókuszt.
A férfiak valóban annak a megtestesítői, hogy nem a szavak emberei, hiszen alapvetően is vagy feleannyi szót mondanak ki a szájukon, mint a nők, nemhogy még az érzelmeikről kelljen értekezniük. Éppen ezért egyetlen hölgynek sincs könnyű dolga, ha azt szeretné kideríteni, hogy érez iránta a randipartnere.
Aki már túl van pár randin, néhány párkapcsolaton, egy-két fiaskón, az bizony tudja, hogy a szerelmes férfit mindig és minden körülmények között meg kell becsülni. Mielőtt belevágnánk a témába, fontos kiemelni, hogy a férfiak évszázadok óta arra vannak szocializálva, hogy legyenek kemények, ne mutassák ki az érzelmeiket, mert az a gyengeség jele.
Manapság, amikor az online világban történik a beszélgetések java része, meglehetősen sok minden marad ki a párbeszédekből, köztük például a hangsúly vagy akár a hangnem is, így nem csoda, ha sokszor nehezünkre esik megítélni azt, hogy mikor és hogy is van az, ha a nő szerelmes.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?