Palika89 33 éves társkereső profilképe
Palika89 1. további képe
Palika89 2. további képe
Palika89 3. további képe
Palika89 4. további képe
Palika89 5. további képe
Palika89 6. további képe

Palika89 33 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: bak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Palika89 bemutatkozása, 33 éves társkereső férfi, Budapest

Néha a boldogság, arról szól, hogy feláldozol valami értékeset azért, hogy valami jobb legyen!

175 cm
33 éves
Budapest

Ideális társ:

Adjon magara, de ne legyen tul sok epp annyi amennyi kifejezi nöies alakjat es szepseget! Meg ne hazudjon, ez nalam arany szabaly, a multad nem erdekel az mar a mult az ne jöjjön vissza az ember eletebe, en sem fogom kiteregetni a multam mert nem a multban elek! Legyel öszinte meg ha megis fogsz bantani vele ezt jobban ertekelem mint barmi mast a vilagon! Sok idöt töltök emberek közt igy hamar megerzem ha linkelsz, vagyis ha sumakolsz! Puszika!

Ideális első randi:

Szamomra idealis randi? Közös seta, egy cseppnyi alkohol, egy kis humor es egy laza ebed vagy vacsi! De közös megegyezes nalam nem akadaly!

Kedvenc zenék:

Nincs kedvencem mindent szívesen meghallgatok

Kedvenc filmek:

Teddy a macko az a kedvencem! Vitatthatatlan 4! Meg minden ami vicces!

Kedvenc TV műsorok:

Hát évek óta nem nézek Tv-t úgyhogy kedvenc filmem nincs!

Kedvenc sportok:

Asztali tenisz, Úszás, Kerékpározás, Testépítés!

További tulajdonságok:

  • Szemszín: zöld
  • Hajszín: sötét barna
  • Hajhossz: rövid
  • Szemüveg: nem
  • Tetoválás: van több is
  • Végzettség: felsőfokú
  • Gyermekek: nincs, de lehet
  • Dohányzás: leszokófélben
  • Alkohol: társaságban, buliban
  • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?