Rapi94 28 éves társkereső profilképe
Rapi94 1. további képe
Rapi94 2. további képe
Rapi94 3. további képe
Rapi94 4. további képe
Rapi94 5. további képe
Rapi94 6. további képe

Rapi94 28 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: kapcsolatban
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: halak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Rapi94 bemutatkozása, 28 éves társkereső nő, Budapest

Sziasztok srácok ! Rapi94 vagyok :) 21 éves, Budapesten élek. Szeretném meg találni a számomra megfelelő társat akivel le élhetem az életem :) Hobbi szinten sportolok. Irodai Munkát végzek heti 40 órában, de mellette szeretnék majd edzősködni.

170 cm
28 éves
Budapest

Ideális társ:

Legyen munkája, nem kell, hogy kő gazdag legyen de ne legyen szegény. Töltsön velem elegendő minőségi időt. Türelmes, rendszerető, Szeresse az élet apró örömeit. Sportoljon legalább heti 2-szer, ne dohányozzon, alkoholt is csak mértékkel. Egyedül éljen ( ne szülőkkel, ne lakótárssal )

Ideális első randi:

Séta a parkban. Beülni egy kávézóba.

Kedvenc zenék:

retro disco mix, electro hause, régi magyar slágerek

Kedvenc filmek:

vígjátékok, történelmi filmek, sorozatok

Kedvenc könyvek:

nem szeretek olvasni.

Kedvenc TV műsorok:

Maradj Talpon, Szulejmán

Kedvenc sportok:

Aerobik, Kondi, Kardio edzés, Kosárlabda, úszás, biciklizés, téli korcsolya

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: hosszú
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs tervben
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?