Ripper 29 éves társkereső profilképe
Ripper 1. további képe
Ripper 2. további képe
Ripper 3. további képe
Ripper 4. további képe
Ripper 5. további képe
Ripper 6. további képe

Ripper 29 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: vízöntő
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Ripper bemutatkozása, 29 éves társkereső férfi, Budapest

Nagy a világ, nagy a föld De kevés az idő, s túl sok a hölgy. Ismerkedni szántam fejem, És tovább rímeket faragni, már nincsen kedvem :D Mostanában döntöttem úgy, hogy ilyen helyre is feldobom magam. Hogy miért? Nem tudom :D Ismerkedni jöttem fel, szeretem az eszmecseréket, vitákat, beszélgetéseket

175 cm
29 éves
Budapest

Ideális társ:

Az összes sztereotipikus pozitív melléknevet ide írhatnám, de tényleg.... minek tennék ilyet? :D A belsőt ebben is hagynám, mindenki más, pont. Ideális külső nincs. Nem szeretem a molett testalkatot. Figyelj magadra, legyél ígényes, és ha van egy extra végtagod/melled, az bizony előnyt jelent!

Ideális első randi:

Nincs mit ide írnom, a szituáció adja majd magát, mivel karakter függő a dolog. De általában úgy kezdődik, hogy egy szőnyegbe becsavarlak majd, és kedvem szerint játszadozom veled. Ebből következik, hogy klausztrofóbiásoknak ez nem buli.. Néha már megszóltak érte. Nem tudok visszaírni sajnos senkire, nem vagyok prémium tag :D Majd egyszer...talán...maybe?

Kedvenc zenék:

Klasszikus, pop, rock, hard rock/metal, hiphop/rap, blues, sör.

Kedvenc sportok:

Az éj leple alatt Ninják felkutatása. Kutyák elöli rövidtávú-sprintelés.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: fekete
 • Hajszín: fekete
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: jelenleg főiskolás, egyetemista
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?