ÜnDenise 28 éves társkereső profilképe
ÜnDenise 1. további képe
ÜnDenise 2. további képe
ÜnDenise 3. további képe
ÜnDenise 4. további képe
ÜnDenise 5. további képe
ÜnDenise 6. további képe

ÜnDenise 28 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

ÜnDenise bemutatkozása, 28 éves társkereső nő, Budapest

21 éves, grafikus végzettséggel rendelkező lány vagyok. Jelenleg dolgozom. Soha nem regisztráltam hasonló oldalra, de gondoltam kipróbálom, hátha lesz belőle valami. Eddig elég szabad életet éltem, visszamenőleg 1,5 éve körülbelül. Ebből viszont kicsit már kiszakadnék, így keveredtem ide. :)

-
28 éves
Budapest

Ideális társ:

Az ideális társ?! Hm.. a legfontosabb, hogy a társaságában őszintén tudjak nevetni és elereszteni magam. Viselje el, ha idiótán nevetek. :) Szeretném, ha kell, akkor legyen ott. Lehet cinikus, irónikus beállítottságú, mert azzal én is tudok azonosulni. Ne legyen félénk, hanem talpraesett és férfias. Esetleg űzzön valamilyen sportot, vagy legalább is legyen magára igényes.

Ideális első randi:

Nincs kikötés. Ha bárhol jól érzem magam az illetővel, tökmindegy.

Kedvenc zenék:

Sokféle zenét szeretek, hangulattól függ és az esetleges élethelyzettől.

Kedvenc filmek:

Általában a vígjátékokat szeretem, de a horrorfilmektől sem riadok vissza.

Kedvenc könyvek:

Kortárs könyveket szeretem.

Kedvenc sportok:

Akrobatikázni szeretek.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: van több is
 • Tetoválás: van több is
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs tervben
 • Dohányzás: alkalmanként
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?