ÜnDenise 26 éves társkereső profilképe
ÜnDenise 1. további képe
ÜnDenise 2. további képe
ÜnDenise 3. további képe
ÜnDenise 4. további képe
ÜnDenise 5. további képe
ÜnDenise 6. további képe

ÜnDenise 26 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Kikkel ismerkedne: férfiakkal
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

ÜnDenise bemutatkozása, 26 éves társkereső nő, Budapest

21 éves, grafikus végzettséggel rendelkező lány vagyok. Jelenleg dolgozom. Soha nem regisztráltam hasonló oldalra, de gondoltam kipróbálom, hátha lesz belőle valami. Eddig elég szabad életet éltem, visszamenőleg 1,5 éve körülbelül. Ebből viszont kicsit már kiszakadnék, így keveredtem ide. :)

-
26 éves
Budapest

Ideális társ:

Az ideális társ?! Hm.. a legfontosabb, hogy a társaságában őszintén tudjak nevetni és elereszteni magam. Viselje el, ha idiótán nevetek. :) Szeretném, ha kell, akkor legyen ott. Lehet cinikus, irónikus beállítottságú, mert azzal én is tudok azonosulni. Ne legyen félénk, hanem talpraesett és férfias. Esetleg űzzön valamilyen sportot, vagy legalább is legyen magára igényes.

Ideális első randi:

Nincs kikötés. Ha bárhol jól érzem magam az illetővel, tökmindegy.

Kedvenc zenék:

Sokféle zenét szeretek, hangulattól függ és az esetleges élethelyzettől.

Kedvenc filmek:

Általában a vígjátékokat szeretem, de a horrorfilmektől sem riadok vissza.

Kedvenc könyvek:

Kortárs könyveket szeretem.

Kedvenc sportok:

Akrobatikázni szeretek.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: van több is
 • Tetoválás: van több is
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs tervben
 • Dohányzás: alkalmanként
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

A társkeresési szokások az elmúlt tíz évben sokat változtak. Vannak, akik emlékeznek még azokra az időkre, amikor a szórakozóhelyek szolgáltak elsőszámú ismerkedési terepként. Napjainkban mindez áttevődött az online felületekre. Főként így van ez akkor, ha a hétköznapokban sokat dolgozó, karrierjüket fontosnak tartó diplomásokról van szó.
Társkeresőre regisztráláskor első lépés az adatlapunk létrehozása. Ha szeretnél mások számára is szimpatikus adatlapot készíteni magadról, de te is az a típus vagy, akit ilyenkor nyomban elhagy az ihlet, akkor itt a segítség! Vonzó társkereső profil készítés gyorstalpalónk következik, billentyűzetre fel!
Az online társkeresők világa jelentős segítség bármely egyedülálló számára a pártalálásban. Fedezzük fel most kifejezetten a férfiak perspektívájából az ismerkedés ezen formáját, lehetőségeit, és határait. Női és férfi olvasóink számára is sok hasznos információt tartalmazhatnak a következő sorok.
A szingliség az elmúlt évtizedekben kettős jelentéssel bíró kifejezéssé vált. Attól függően, hogy hogyan használjuk, és kinek a szájából hangzik el, lehet trendi vagy akár lesajnáló szófordulat is.
A 21. század keresztény társkeresőjét az internet, a különböző modern applikációk, és az elénk táruló végtelen szabadság sok esetben nem hozza könnyű helyzetbe. A vágy, ami legalább egy Zac Efron és Megan Fox szintű külsővel, és Ferenc Pápa jóságos lelkületével megáldott leendő társ irányába hajt minket, sok esetben eltereli a figyelmünket a körülöttünk lévő igazán jó emberekről.
Budapest bővelkedik a jó randihelyekben, társkeresőként kiválasztani közülük a legjobbat azonban nem mindig egyszerű feladat. Különösképp igaz ez az első találka esetében, de arról se feledkezzünk meg, hogy a randizás nem csak a friss párok kiváltsága. Egy biztos, a fő kérdés végül mindig ugyanaz lesz: "Hova menjünk?". Ha még nem tudjátok a választ, akkor most segítünk néhány ötlettel.
Egy jó párkapcsolat hosszútávú fenntartása még akkor sem feltétlenül egyszerű feladat, ha a férfi és nő között maximálisan adott a kölcsönös szeretet. Persze az első hetekben - hónapokban még könnyű, hiszen ideális esetben ez idő tájt dúl a szerelem, egészen másképp látjuk a dolgokat. Később azonban tudatosan, idő- és energiaráfordítással fogunk tudni működőképesen tartani egy kapcsolatot.
Mi a helyzet akkor, ha egy kapcsolat a végéhez ért, és úgy érezzük, nem vagyunk képesek továbblépni? Mikor jön el az a pont, amikor azt mondhatjuk, végre már túl vagyok rajta? Íme itt van 5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy ez az állapot még nem következett be, és a gyógyulási fázis még nagyban tart.
Az igazi férfi, és a nőcsábász. Két kifejezés, amelyek merőben különböznek egymástól, és teljesen más személyiségjegyeket hordoznak magukban. Cikkünk nem kifejezetten csak női olvasóinknak szól, hanem egyben a téma iránt érdeklődő férfiak szemét is igyekszik felnyitni, azzal kapcsolatban, hogy a hölgyeknek milyen pasi típusokkal, és milyen nehézségekkel kell szembenézniük párválasztás során.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?