zsaklin67 54 éves társkereső profilképe
zsaklin67 1. további képe
zsaklin67 2. további képe
zsaklin67 3. további képe
zsaklin67 4. további képe
zsaklin67 5. további képe
zsaklin67 6. további képe

zsaklin67 54 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: ikrek
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

zsaklin67 bemutatkozása, 54 éves társkereső nő, Budapest

Zsáklin vagyok 48 éves van 2 lányom akik a világon mindennél fontosabbak! 1,5 éve élek egyedúl! Nyersen őszinte vagyok ahogy érzem mondom nem gondolkodom!!Sztek szórakozni viccelődni alap a lazaság!! Nem bírom a korlátokat !!! Tudok gondolkodni és szoktam is!

160 cm
54 éves
Budapest

Ideális társ:

Az ideális férfi nem hazudik nem beszél mellé,segíti a párját nem húzza vissza. Nem a párjával tartatja el magát hanem keres munkát és dolgozik. Legyen laza szeressen szórakozni de ha kell legyen komoly odafigyelő!!! Társaságban lehessen vele értelmes társalgást folytatni. Ha új kapcsolatában van gyerek azt is fogadja el mert ha nem nincs kapcsolat. ÉS TERMÉSZETESEN MEG SE PRÓBÁLJON MEGVÁLTOZTATNI!!!!! A SZEMÉLYES SZABADSÁG NAGYON FONTOS!

Ideális első randi:

Kölcsönös szimpátia esetén egy kávé és egy laza hangulatú beszélgetés, minél több dolgot megtudni egymásról. Nem jó első randin feszélyezve lenni mert semmi jó nem lesz belőle.

Kedvenc zenék:

Minden kivéve a mulatós zene!

Kedvenc filmek:

Nem nézek filmet !!!

Kedvenc könyvek:

Minden stílus jöhet.

Kedvenc TV műsorok:

Nem nézek tv-t!!

Kedvenc sportok:

úszás

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: világos szőke
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: van több is
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: van
 • Dohányzás: alkalmanként
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?