zsemlemorzsa 47 éves társkereső profilképe
zsemlemorzsa 1. további képe
zsemlemorzsa 2. további képe
zsemlemorzsa 3. további képe
zsemlemorzsa 4. további képe
zsemlemorzsa 5. további képe
zsemlemorzsa 6. további képe

zsemlemorzsa 47 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: bika
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

zsemlemorzsa bemutatkozása, 47 éves társkereső nő, Budapest

Skandináv tipusú szőkeség keresi elszánt viking harcosát:) akivel boldoggá tehetik egymást.

183 cm
47 éves
Budapest

Ideális társ:

Írhatnék sablonokat, hogy: őszinte, figyelmes, jó a humora stb...de ennél több kell, hogy boldoggá tudjon tenni és engedje, hogy én is az univerzum legboldogabb férfijává tegyem:) Fontos számomra a spontaneitás, az optimista életfelfogás és hogy ne akarjon megváltoztatni, hanem tudjon ügyesen terelgetni. Ha jókat tudunk együtt nevetni, beszélgetni és szexelni, akkor nyert ügyed van:)

Ideális első randi:

A legutóbbi egy borozgatós piknik volt a Dunaparton. Finom ételek, egy üveg jó rozé és egy puha takaró. Ez ideális...El tudom képzelni azt is, hogy megbeszélünk egy "hagyományos" első randit (kávézó, séta, beszélgetés) és, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak van a tarsolyodban egy "B" terv valami nem "hagyományos" első randihoz:) pl: Láthatalan kiállítás, motoros sárkányrepülőzés a Balaton felett...

Kedvenc zenék:

Sting, Ákos, Seal, Tiesto, Tankcsapda, de szinte mindenevő vagyok

Kedvenc filmek:

Életrevalók, Szerelmünk lapjai, Ponyvaregény

Kedvenc könyvek:

Robert Yugovich: Az őszinteség jutalma A.B. Taner: Akvéa világa

Kedvenc TV műsorok:

Nem igazán nézek TV-t.

Kedvenc sportok:

Lovaglás, úszás, mostanában cardio edzések.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: világos szőke
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: van egy
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs tervben
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Szinte halljuk, ahogy kiszakadnak a hatalmas sóhajok a hölgyek mellkasából, hiszen valóban mindenki a tökéletes pasira vágyik, mindenki keresi, és többszöri kísérlet ellenére sem adjuk fel általában a próbálkozást. Persze sokszor egyre reményvesztettebbek vagyunk, egyre nehezebben hisszük azt el, hogy valóban megtalálhatjuk az ideális férfit, aki aztán hű társunk lesz egy életen át.
Bár rendszerint a férfiak ritkábban a szavak, gyakrabban a tettek emberei, ezért ha a férfi tetszeni akar, egészen biztosan megtalálja a módját, a hölgyeknek csupán szemfülesnek kell lenniük, mert nem minden esetben érkezik konkrét, egyértelmű kinyilatkoztatás.
Hogy létezik-e szerelem első látásra, azt igen nehéz eldönteni, ki-ki a saját vérmérséklete szerint tudja meghatározni, hogy számára mekkora valószínűsége van ennek. Ugyanakkor a szemkontaktus férfi és nő között mindenképpen jelentőségteljes momentum, hiszen itt sok minden eldőlhet.
Alig akad érzékenyebb időszak az ember életében, mint amikor társat keres – legyen akárhány éves is. Hiszen úgy kell ismerkedni, hogy vadidegen emberek előtt kell megnyílni, és persze ilyenkor gyakran felmerül a kérdés: ha tetszem neki, miért nem ír? Mert bármennyi éves is az ember, amikor ismerkedésre, chatelésre kerül a sor, meglehetősen sebezhető állapotba kerül.
Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?