zsemlemorzsa 45 éves társkereső profilképe
zsemlemorzsa 1. további képe
zsemlemorzsa 2. további képe
zsemlemorzsa 3. további képe
zsemlemorzsa 4. további képe
zsemlemorzsa 5. további képe
zsemlemorzsa 6. további képe

zsemlemorzsa 45 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: bika
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

zsemlemorzsa bemutatkozása, 45 éves társkereső nő, Budapest

Skandináv tipusú szőkeség keresi elszánt viking harcosát:) akivel boldoggá tehetik egymást.

183 cm
45 éves
Budapest

Ideális társ:

Írhatnék sablonokat, hogy: őszinte, figyelmes, jó a humora stb...de ennél több kell, hogy boldoggá tudjon tenni és engedje, hogy én is az univerzum legboldogabb férfijává tegyem:) Fontos számomra a spontaneitás, az optimista életfelfogás és hogy ne akarjon megváltoztatni, hanem tudjon ügyesen terelgetni. Ha jókat tudunk együtt nevetni, beszélgetni és szexelni, akkor nyert ügyed van:)

Ideális első randi:

A legutóbbi egy borozgatós piknik volt a Dunaparton. Finom ételek, egy üveg jó rozé és egy puha takaró. Ez ideális...El tudom képzelni azt is, hogy megbeszélünk egy "hagyományos" első randit (kávézó, séta, beszélgetés) és, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak van a tarsolyodban egy "B" terv valami nem "hagyományos" első randihoz:) pl: Láthatalan kiállítás, motoros sárkányrepülőzés a Balaton felett...

Kedvenc zenék:

Sting, Ákos, Seal, Tiesto, Tankcsapda, de szinte mindenevő vagyok

Kedvenc filmek:

Életrevalók, Szerelmünk lapjai, Ponyvaregény

Kedvenc könyvek:

Robert Yugovich: Az őszinteség jutalma A.B. Taner: Akvéa világa

Kedvenc TV műsorok:

Nem igazán nézek TV-t.

Kedvenc sportok:

Lovaglás, úszás, mostanában cardio edzések.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: világos szőke
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: van egy
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs tervben
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?