Zsuzsi94 28 éves társkereső profilképe
Zsuzsi94 1. további képe
Zsuzsi94 2. további képe
Zsuzsi94 3. további képe
Zsuzsi94 4. további képe
Zsuzsi94 5. további képe
Zsuzsi94 6. további képe

Zsuzsi94 28 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Zsuzsi94 bemutatkozása, 28 éves társkereső nő, Budapest

Sziasztok! Ha valaki nem cicababákra és a tömeggyártású cikkekre bukik, akkor már lehet, hogy fél sikerem van. Ha elsőre szimpatikusnak gondolsz, írj nyugodtan ki tudja lehet hogy egy életen át tartó különleges kapcsolat vár ránk ;)

177 cm
28 éves
Budapest

Ideális társ:

Úgy tudnám megfogalmazni, hogy megbízható, kedves, őszinte legyen akit keresek. És a legfontosabb, hogy fogadjon el úgy ahogy vagyok :)

Ideális első randi:

Többféle módon tudom elképzelni az első randit :) Lehet, hogy nem a szokványos huhhh vacsora,meg romantika, az inkább később mikor már kialakult a kölcsönös szeretet. Itt inkább még ismerkedés akár sportprogram, vagy egy beszélgetős beülős hely,ahol kiderül egyoldali vagy kétoldali az érdeklődés !

Kedvenc zenék:

Punnany Massif, Caramel, Intimtorna Illegál, és bulikban a népszerű dj-k:)

Kedvenc TV műsorok:

Barátok Közt

Kedvenc sportok:

MIndenevő vagyok :) Jelenleg Squash, Spinracing, Röplabdát űzöm !

További tulajdonságok:

  • Szemszín: barna
  • Hajszín: sötét barna
  • Hajhossz: rövid
  • Szemüveg: nem
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: felsőfokú
  • Gyermekek: nincs, de lehet
  • Alkohol: társaságban, buliban
  • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?