Zsuzsó62 60 éves társkereső profilképe
Zsuzsó62 1. további képe
Zsuzsó62 2. további képe
Zsuzsó62 3. további képe
Zsuzsó62 4. további képe
Zsuzsó62 5. további képe
Zsuzsó62 6. további képe

Zsuzsó62 60 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: oroszlán
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Zsuzsó62 bemutatkozása, 60 éves társkereső nő, Budapest

Rendes férfi kerestetik, a szó legnemesebb értelmében "FÉRFI" az élet minden területén. Kalandot keresők, szélhámosok, nős emberek kíméljenek. Nyitott, vidám de felelősségteljes boldogságra született nő vagyok. Tartós kapcsolatra, együttélésre vagy házasságra vágyom.

162 cm
60 éves
Budapest

Ideális társ:

50 év körüli, intelligens, jó humor érzékkel megáldott férfit keresek, aki nem csak egy éjszakára, vagy ritka szabadidejének eltöltésére keres valakit, hanem egy életre választana társat. Akinek fontos, hogy a magány helyett kellemes otthoni hangulat, társaság, társ vegye körül. Osztozzunk jóban, rosszban, és élvezzünk minden percet, amit együtt töltünk.

Ideális első randi:

Séta, beszélgetés... nagyjából ennyi :-)

Kedvenc zenék:

Dire Straits, Enigma, Chris Rhea, Republic, Bikini

Kedvenc filmek:

Elrabolva, Harry Potter, Ausztrália

Kedvenc könyvek:

Wilbur Smithtől bármi

Kedvenc TV műsorok:

XXI. század, Kvíz műsorok,

Kedvenc sportok:

Lovaglás, Hajózás, Túrázás, Korcsolya

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: vörös
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: alkalmanként
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?