draxiona 25 éves társkereső profilképe
draxiona 1. további képe
draxiona 2. további képe
draxiona 3. további képe
draxiona 4. további képe
draxiona 5. további képe

draxiona 25 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

draxiona bemutatkozása, 25 éves társkereső férfi, Cegléd

Egy müvelt srác habár ez nem hangozhat igy túl szerényen =D de szeretem elütni az idöt néhány jó regenyel de a sportot sem vettem meg azért irom ezeket a sorokat hogy megtaqláljam életem párját ha szerinted mi összeilünk nehaboz rám irni =)

189 cm
25 éves
Cegléd

Ideális társ:

egy hüséges leányzot akivel hosszú távon lehet tervezni nincsenek elvárásam arra vonatkozoan hogy milyen legyen mert akivel össze jönnék annak az öszinte személyiségével szeretnék megismerkedni én nem vagyok elfogult hogy csak csinos lánnyal jönnék össze mivel én a belsö szépséget is értékelem én sem vagyok tökéletes de szeretném ha együt lenénk egy tökéletlen pár =)

Ideális első randi:

számomra akkor tökéletes egy randi mikor nem csak az egyik félélvezi és nem csak egyfajta köteleség tudat uralná a randit akkor ideális a randi ha a párom is és én is csak egy jó emlék ként tudnánk rá vissza emlékezni és hogy ez mit takar személye válogatja =)

Kedvenc zenék:

nightwish:nemo ,atb:let you go ,daft punk:one more time de még sok van =)

Kedvenc filmek:

resident evil,predator,terminator,észventura,űrgolyhok

Kedvenc könyvek:

A káosz kincse,seholakok,isten emberek,távoli tűz,troll vadászok,sorskereke

Kedvenc TV műsorok:

csillagkapu,mentalista,

Kedvenc sportok:

biciglizés,kocogás,súlyzozás,és a személyes kedvenc sakk =D

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: fekete
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?