draxiona 25 éves társkereső profilképe
draxiona 1. további képe
draxiona 2. további képe
draxiona 3. további képe
draxiona 4. további képe
draxiona 5. további képe

draxiona 25 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

draxiona bemutatkozása, 25 éves társkereső férfi, Cegléd

Egy müvelt srác habár ez nem hangozhat igy túl szerényen =D de szeretem elütni az idöt néhány jó regenyel de a sportot sem vettem meg azért irom ezeket a sorokat hogy megtaqláljam életem párját ha szerinted mi összeilünk nehaboz rám irni =)

189 cm
25 éves
Cegléd

Ideális társ:

egy hüséges leányzot akivel hosszú távon lehet tervezni nincsenek elvárásam arra vonatkozoan hogy milyen legyen mert akivel össze jönnék annak az öszinte személyiségével szeretnék megismerkedni én nem vagyok elfogult hogy csak csinos lánnyal jönnék össze mivel én a belsö szépséget is értékelem én sem vagyok tökéletes de szeretném ha együt lenénk egy tökéletlen pár =)

Ideális első randi:

számomra akkor tökéletes egy randi mikor nem csak az egyik félélvezi és nem csak egyfajta köteleség tudat uralná a randit akkor ideális a randi ha a párom is és én is csak egy jó emlék ként tudnánk rá vissza emlékezni és hogy ez mit takar személye válogatja =)

Kedvenc zenék:

nightwish:nemo ,atb:let you go ,daft punk:one more time de még sok van =)

Kedvenc filmek:

resident evil,predator,terminator,észventura,űrgolyhok

Kedvenc könyvek:

A káosz kincse,seholakok,isten emberek,távoli tűz,troll vadászok,sorskereke

Kedvenc TV műsorok:

csillagkapu,mentalista,

Kedvenc sportok:

biciglizés,kocogás,súlyzozás,és a személyes kedvenc sakk =D

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: fekete
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Manapság, amikor az online világban történik a beszélgetések java része, meglehetősen sok minden marad ki a párbeszédekből, köztük például a hangsúly vagy akár a hangnem is, így nem csoda, ha sokszor nehezünkre esik megítélni azt, hogy mikor és hogy is van az, ha a nő szerelmes.
A társkeresés minden fázisának megvannak a maga ódiumai, így nem lesz egyszerű rávenni magad arra sem, hogy regisztrálj az online társkeresőnkre, majd további fejtörést okoz, hogyan kezdeményezz és hogyan fogadd mások kezdeményezését. Majd amikor már látod a fényt az alagút végén, hiszen találkozni készülsz egy számodra szimpatikus emberrel, akkor rájössz, a fény az egy másik vonat volt, és neked rohadtul semmi sem ugrik be, amikor randiötleteken töröd a fejed.
Bár a nemek között rengeteg különbség adódik, és számtalan könyv született ennek a kivesézésére, a legszembetűnőbb talán mégis az érzelmek kifejezése. A nők sokkal nyilvánvalóbbá teszik az érzelmeiket, míg az ellenkező nemnél sokszor azt is nehéz eldönteni, hogy mikor szerelmes egy férfi.
Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?