Laci43 45 éves társkereső profilképe
Laci43 1. további képe
Laci43 2. további képe
Laci43 3. további képe
Laci43 4. további képe
Laci43 5. további képe
Laci43 6. további képe

Laci43 45 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: rák
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Laci43 bemutatkozása, 45 éves társkereső férfi, Csákvár

Kapcsolatot keresek, de bár mi is lehetséges. Majd megismerkedünk.

187 cm
45 éves
Csákvár

Ideális társ:

Egy olyan valakit keresek, akit szívből őszintén szeretni lehet, legyen őszinte beszédes de igazából legyen önmaga a mi fontos, a találkozáskor ne próbáljon más lenni az hazugság csak önmagát csapja be, tehát légy önmagad céltudatos és akard amit szeretnél és legyen küzdőszellemű és légy vidám ez az ami fontos. szerelem lesz és minden klappol ne hogy a kórt nézze hogy mennyivel idősebb vagy fiatalabb nem ez a fontos így soha nem lesz boldog senki

Ideális első randi:

Én régi motoros vagyok de fiatalnak érzem magam és az is vagyok van erőnlét bennem szóval az első randi legyen egy park vagy valami ilyesmi ahol nyugodtan tudunk beszélni, akár sétálás közben is és ha ezen túl vagyunk be is ülhetünk valahová meg inni egy üditőt vagy épp egy kávét folytatnánk tovább a beszélgetést, majd a részemről ezek után haza kísérem a szívem választottját majd meg beszélünk egy újabb randit és kellemes búcsúzással elköszönök.

Kedvenc zenék:

minden zene kivéve a kemény örjöngös metál zenék.

Kedvenc filmek:

romantikus, vígjátékok, szerelmes, történelmi, egy pár akció film is.

Kedvenc könyvek:

nem igazán olvasok

Kedvenc TV műsorok:

ritkán tévézek, akkor is a természeti filmek, meg hasonlok.

Kedvenc sportok:

peca, biciglizés, turázás, séta.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: szürke
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: alkalmanként
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Hogy létezik-e szerelem első látásra, azt igen nehéz eldönteni, ki-ki a saját vérmérséklete szerint tudja meghatározni, hogy számára mekkora valószínűsége van ennek. Ugyanakkor a szemkontaktus férfi és nő között mindenképpen jelentőségteljes momentum, hiszen itt sok minden eldőlhet.
Alig akad érzékenyebb időszak az ember életében, mint amikor társat keres – legyen akárhány éves is. Hiszen úgy kell ismerkedni, hogy vadidegen emberek előtt kell megnyílni, és persze ilyenkor gyakran felmerül a kérdés: ha tetszem neki, miért nem ír? Mert bármennyi éves is az ember, amikor ismerkedésre, chatelésre kerül a sor, meglehetősen sebezhető állapotba kerül.
Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?