Laci43 43 éves társkereső profilképe
Laci43 1. további képe
Laci43 2. további képe
Laci43 3. további képe
Laci43 4. további képe
Laci43 5. további képe
Laci43 6. további képe

Laci43 43 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: rák
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Laci43 bemutatkozása, 43 éves társkereső férfi, Csákvár

Kapcsolatot keresek, de bár mi is lehetséges. Majd megismerkedünk.

187 cm
43 éves
Csákvár

Ideális társ:

Egy olyan valakit keresek, akit szívből őszintén szeretni lehet, legyen őszinte beszédes de igazából legyen önmaga a mi fontos, a találkozáskor ne próbáljon más lenni az hazugság csak önmagát csapja be, tehát légy önmagad céltudatos és akard amit szeretnél és legyen küzdőszellemű és légy vidám ez az ami fontos. szerelem lesz és minden klappol ne hogy a kórt nézze hogy mennyivel idősebb vagy fiatalabb nem ez a fontos így soha nem lesz boldog senki

Ideális első randi:

Én régi motoros vagyok de fiatalnak érzem magam és az is vagyok van erőnlét bennem szóval az első randi legyen egy park vagy valami ilyesmi ahol nyugodtan tudunk beszélni, akár sétálás közben is és ha ezen túl vagyunk be is ülhetünk valahová meg inni egy üditőt vagy épp egy kávét folytatnánk tovább a beszélgetést, majd a részemről ezek után haza kísérem a szívem választottját majd meg beszélünk egy újabb randit és kellemes búcsúzással elköszönök.

Kedvenc zenék:

minden zene kivéve a kemény örjöngös metál zenék.

Kedvenc filmek:

romantikus, vígjátékok, szerelmes, történelmi, egy pár akció film is.

Kedvenc könyvek:

nem igazán olvasok

Kedvenc TV műsorok:

ritkán tévézek, akkor is a természeti filmek, meg hasonlok.

Kedvenc sportok:

peca, biciglizés, turázás, séta.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: szürke
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: alkalmanként
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?