Zakariás1 48 éves társkereső profilképe
Zakariás1 1. további képe
Zakariás1 2. további képe
Zakariás1 3. további képe
Zakariás1 4. további képe
Zakariás1 5. további képe
Zakariás1 6. további képe

Zakariás1 48 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: bika
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Zakariás1 bemutatkozása, 48 éves társkereső férfi, Dabas

Vidám, energikus típusú én lennék akit érdekelnek a dombok és hegyek a bakancsos kirándulások. Nem várom a sült galambot a fotelben, minden dolognak alaposan végére járok gyakorlatias és konkrét megoldásokkal. A négylábúak barátja, aki nyugodt konfliktus mentes viszonyra törekszik környezetében.

188 cm
48 éves
Dabas

Ideális társ:

A legfontosabb mely nélkülözhetetlen az a szavahihetőség, egy őszinteséggel átitatott egyenes jellem, egy olyan érett, érző személyt keresek aki képes a kapcsolatfelvételen túl mélyebb síkon történő szóbeli kommunikációra is, részéről vannak de nemcsak elektrokardiográfia szívhangjai.

Ideális első randi:

Nincs késés:-), Hazugság és játszma mentes, őszinte párbeszéd telefon nyomkodás nélkül csakis egymásra figyelve nem tömegben nyüzsgő és nem zsúfolt helyen. Ne igyon az asztal alá engem első randin :-)

Kedvenc zenék:

Minden mi fülnek kellemes.. klasszikus, rock, RMB, -yazz

Kedvenc filmek:

történelmi időt átfogó, lehet Fantasy, sci-fi, vígjáték, -szappanopera

Kedvenc könyvek:

Térség sorozat, Wass Albert írásai, Zola, Jókai, Babits, Móricz stb stb..

Kedvenc TV műsorok:

Dr. Pool állatklinikája

Kedvenc sportok:

Kerékpár, squash, futás, pingpong

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: van
 • Vallás: római katolikus

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?