Áfonya88 26 éves társkereső profilképe
Áfonya88 1. további képe
Áfonya88 2. további képe
Áfonya88 3. további képe
Áfonya88 4. további képe
Áfonya88 5. további képe
Áfonya88 6. további képe

Áfonya88 26 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: bika
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Áfonya88 bemutatkozása, 26 éves társkereső nő, Debrecen

Kedves Idegen! Ha kizárólag egyéjszakás kapcsolatot keresel, akkor nem én leszek az igazi, kérlek, nézelődj tovább. Keresem-kutatom azt a pasit, aki képes szeretetet és tiszteletet adni nekem, tud nőként tekinteni rám, társként és egyben barátként. Van ilyen srác manapság még?

159 cm
26 éves
Debrecen

Ideális társ:

Nem hátrány, ha határozottabb típus, és nagyjából az én korosztályomból való. Persze ebben azért akadhatnak kivételek felfelé és talán lefelé is kicsit.

Ideális első randi:

Pl kipróbálnék egyszer egy közös futórandit. Lehet, hogy ez csak külföldön divat, de egyszer láttam valahol és tetszett az ötlet. De bármi egyéb ötletet szívesen fogadok.

További tulajdonságok:

  • Szemszín: kék
  • Hajszín: világos barna
  • Hajhossz: hosszú
  • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
  • Tetoválás: van egy

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?