Albkriszti 34 éves társkereső profilképe
Albkriszti 1. további képe
Albkriszti 2. további képe
Albkriszti 3. további képe
Albkriszti 4. további képe
Albkriszti 5. további képe
Albkriszti 6. további képe

Albkriszti 34 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Albkriszti bemutatkozása, 34 éves társkereső nő, Debrecen

Társkeresési célzattal regisztráltam az oldalra, nem csak beszélgetni. Persze, mindennek az alapja a jó kommunikációban kezdődik. Szerintem könnyen nyitok mások felé, és bátran meg lehet bennem bízni, cserébe én is hasonló embert keresek magam mellé, hogy kölcsönös lehessen.

166 cm
34 éves
Debrecen

Ideális társ:

Teljes értékű társat keresek, nem virtuális beszélgetőpartnert, ez fontos. A másik ami még fontos, hogy inkább a könyékről írjatok, vagy messziről kizárólag akkor, ha úgy látjátok, hogy jártok Debrecen felé többször, hogy érteme is legyen az ismerkedésnek :)

Ideális első randi:

Egy virág mondjuk nem tudna rosszul esni, esetleg beülni egy cukrászdába, ha valami finomságra meghívnak, már rossz emlék nem marad az első randi után... :)

Kedvenc zenék:

Adele, Galantis, Alan Walker, Zayn

Kedvenc filmek:

A séf, John Wick, Piszkos Pénz, Már megint lakótársat keresünk, Időhurok

Kedvenc könyvek:

Zárt ajtók mögött, Idegpálya

Kedvenc TV műsorok:

Graceland, Új lány, Borgiák

Kedvenc sportok:

úszás, szobabicikli

További tulajdonságok:

  • Szemszín: barna
  • Hajszín: sötét szőke
  • Hajhossz: hosszú
  • Szemüveg: nem
  • Piercing: van egy
  • Tetoválás: van egy
  • Végzettség: középfokú
  • Gyermekek: nincs, de lehet

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Akár személyes találkozásról van szó, akár internetes társkeresésről, nagyon fontos, hogy jó beszélgetési témákkal állj elő, mert azzal már legalább 50%-ban a zsebedben van az ismerkedés. De lássuk, hogy milyen témák azok, amikkel érdemes indítani a cseten és személyesen!
Az internetes ismerkedés egyik kényes pontja, amikor végre eljön annak az ideje, hogy személyesen is ellenőrizzük a kapcsolatunkban lévő szikra valódiságát. Ehhez pedig nem árt találni egy megfelelő randihelyszínt, ami nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik.
A vidéken élők gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy látszólag szinte mindenki, aki a párját keresi, Budapesten él, így az online társkeresés egy vidéki ember számára elsőre lehetetlen feladatnak tűnik. Ebben nyújt segítséget a vidéki társkereső, ahol a vidék egyes területein élők egymásra találhatnak.
Életünk egyik legnagyobb és legmeghatározóbb kalandja a párválasztás. Ki ne vágyna filmbe illő love storyra, örök szerelemre és fülledt romantikára? Hogy akkor mégis miért olyan piszok nehéz egy boldog párkapcsolat kialakítása, és az igazán nekünk való partner megtalálása? Nézzünk meg pár olyan szempontot, amivel közelebb kerülhetünk az igazsághoz és az igazihoz. És talán magunkhoz is.
A diplomás réteg párkeresését vesszük górcső alá, és az elit társkeresők világának lehetőségeit. Mit jelent számukra igényes közegben párra lelni, és valóban van értelme szelektálni? Mert bár számtalan boldog pár él közöttük, akik a virtuális világban leltek egymásra, sokan mégis idegenkednek ettől az ismerkedési formától.
Az egyedülálló szülők sokszor érzik, hogy nekik a társkeresés gyerekkel túl nagy feladat. Többen egy válás vagy rosszul sikerült kapcsolat után sokáig nem is szeretnének új párt találni. Leginkább azért, mert úgy érzik, számukra és gyermekük számára is nem várt helyzeteket hozó szituáció lenne egy ismerkedés. Pedig társas lényként megérdemeljük, hogy egy ideális pár legyen mellettünk.
Nem elég eldönteni, hogy szeretnéd az online társkeresést megpróbálni, az eredményért pár dolgot tenned is kell. A társkereső bemutatkozószöveg lesz az első feladat, amellyel szembe fogsz találkozni az úton, és aminek a kitöltését még véletlenül sem szabad félvállról venned! Ez lesz ugyanis a te virtuális ismerkedésed első benyomása. Most megmutatjuk, hogy írj nagyszerű szöveget, és hogy kerüld el a hibákat!
Mindjárt itt a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe. A február 14-e még ma is sokakat megoszt itthon. Lehet érvelni mellette, vagy ellene, azzal viszont biztosan nem követsz el hibát, ha megleped valami aprósággal kedvesedet ezen a napon. Ha már vészesen fogy az idő, és tanácstalan vagy, süss el egy ötletet az alábbiak közül.
A társkeresési szokások az elmúlt tíz évben sokat változtak. Vannak, akik emlékeznek még azokra az időkre, amikor a szórakozóhelyek szolgáltak elsőszámú ismerkedési terepként. Napjainkban mindez áttevődött az online felületekre. Főként így van ez akkor, ha a hétköznapokban sokat dolgozó, karrierjüket fontosnak tartó diplomásokról van szó.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?