Albkriszti 34 éves társkereső profilképe
Albkriszti 1. további képe
Albkriszti 2. további képe
Albkriszti 3. további képe
Albkriszti 4. további képe
Albkriszti 5. további képe
Albkriszti 6. további képe

Albkriszti 34 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Albkriszti bemutatkozása, 34 éves társkereső nő, Debrecen

Társkeresési célzattal regisztráltam az oldalra, nem csak beszélgetni. Persze, mindennek az alapja a jó kommunikációban kezdődik. Szerintem könnyen nyitok mások felé, és bátran meg lehet bennem bízni, cserébe én is hasonló embert keresek magam mellé, hogy kölcsönös lehessen.

166 cm
34 éves
Debrecen

Ideális társ:

Teljes értékű társat keresek, nem virtuális beszélgetőpartnert, ez fontos. A másik ami még fontos, hogy inkább a könyékről írjatok, vagy messziről kizárólag akkor, ha úgy látjátok, hogy jártok Debrecen felé többször, hogy érteme is legyen az ismerkedésnek :)

Ideális első randi:

Egy virág mondjuk nem tudna rosszul esni, esetleg beülni egy cukrászdába, ha valami finomságra meghívnak, már rossz emlék nem marad az első randi után... :)

Kedvenc zenék:

Adele, Galantis, Alan Walker, Zayn

Kedvenc filmek:

A séf, John Wick, Piszkos Pénz, Már megint lakótársat keresünk, Időhurok

Kedvenc könyvek:

Zárt ajtók mögött, Idegpálya

Kedvenc TV műsorok:

Graceland, Új lány, Borgiák

Kedvenc sportok:

úszás, szobabicikli

További tulajdonságok:

  • Szemszín: barna
  • Hajszín: sötét szőke
  • Hajhossz: hosszú
  • Szemüveg: nem
  • Piercing: van egy
  • Tetoválás: van egy
  • Végzettség: középfokú
  • Gyermekek: nincs, de lehet

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Keresed a párod, de idáig nem igazán jártál sikerrel? Sem személyesen, sem az interneten nem leltél még arra, akit neked szánt az ég? Nem biztos, hogy benned van a hiba, sőt az sem valószínű, hogy a társkeresési fórumoknál van probléma, egész egyszerűen lehet, hogy nálad is a tudományos társkeresés működne igazán. Ismerjük meg, hogy mennyire hatékony és van-e értelme kipróbálni ezt a módszert!
Bár egy elég könnyen eldönthető kérdésnek tűnik, mégsem mondhatnánk, hogy egységes vélemény van a témában. Milyen az igazi férfi? Mindenkinek más, így meglehetősen nehéz megfogalmazni, de mi megpróbáljuk.
Ahogy egy nő tekintete elárulja az érzéseit, nincs ez másként az erősebbik nem esetében sem. De vajon mikor lehetsz biztos abban, hogy sikerült meghódítani a kiszemelt pasit? Lássuk a legnépszerűbb jeleket, azaz, hogy miről is árulkodik egy szerelmes férfi tekintete!
A szerelem kortalan, és a többség egész életében keresi azt a társat, akivel megélheti ezt az izgalmas, felemelő és mégis oly’ ritka érzést. Ha te is közéjük tartozol, de inkább az örökifjú korosztályt gyarapítod, akkor se ess kétségbe, mert bár idős társkereső néven fut ez a szegmens, de minden életkor képviselteti magát benne. Tarts velünk és tudj meg többet a társkeresők világáról!
Február 14-éről mindenki tudja, hogy a szerelmesek ünnepe. Ezen a napon felpezsdül a világ, férfiak és nők sokasága lepi meg párját valamilyen formában. Eltűnnek a boltok polcairól az édességek, a virágboltok kirakatai pedig üresen kacsintanak vissza ránk az este végeztével. De vajon honnan ered ez az ünnep, és azt testesíti-e meg ma valójában, amiért Ámor eredetileg kitalálta?
Szingli vagy, és nem is változtatnál ezen? Nem keresel tartós kapcsolatot, de vannak szükségleteid? Ezeknek a kielégítésére találták ki az alkalmi társkeresőket, amikből akár tartós kapcsolat is kialakulhat, akárcsak egy laza partnerkapcsolat is. A lehetőségek tárháza végtelen.
Manapság meglehetősen felértékelődnek a tartós kapcsolatok, mivel az átlag emberek az alkalmi kapcsolatok korát élik. Ezzel nincs is semmi baj addig a pontig, míg mindkét fél tisztában van azzal, hogy mit várhat a másiktól. De vajon ma mindenki csak alkalmi kapcsolatot keres?
Véleményünk szerint már a kérdésben egy alapvető hiba van, hiszen nem a nőknek kell a hódító szerepbe bújni. A vadászat, a hódítás a férfiak feladata, a nőknek jár az elfogadás vagy épp a visszautasítás lehetősége. Ez a génjeinkbe van kódolva, így nem biztos, hogy jó megoldás, ha eltérünk tőle. De vajon akkor mi a jó megoldás, azaz hogyan hódítsunk meg egy férfit?
Akár személyes találkozásról van szó, akár internetes társkeresésről, nagyon fontos, hogy jó beszélgetési témákkal állj elő, mert azzal már legalább 50%-ban a zsebedben van az ismerkedés. De lássuk, hogy milyen témák azok, amikkel érdemes indítani a cseten és személyesen!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?