gyurma69 53 éves társkereső profilképe
gyurma69 1. további képe
gyurma69 2. további képe
gyurma69 3. további képe
gyurma69 4. további képe
gyurma69 5. további képe
gyurma69 6. további képe

gyurma69 53 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: elvált
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: vízöntő
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

gyurma69 bemutatkozása, 53 éves társkereső férfi, Debrecen

Keresem párom akivel szabadon élhetünk bármerre is megyünk és élvezzük az élet minden pillanatát. Angliában élek 12 éve, de debreceni születésű vagyok. Keresem a párom aki szivesen kiköltözne és nem hátrány ha beszél angolul. Van 3 gyermekem, 2 fiu 1 lány. A többit később, ha irsz válaszolok. :-)

178 cm
53 éves
Debrecen

Ideális társ:

Keresem párom akivel szabadon élhetünk bármerre is megyünk és élvezzük az élet minden pillanatát. Eltudja fogadni a gyermekeimet, nem baj ha van neki is. , 6 éves a fiam és 9 éves a lányom, és 20 éves a másik fiam, nagyon szeretem őket. Legyen üzletasszony kicsit, és tudja mit akar az élettől, rakjuk össze együtt a dolgainkat és érjük el a céljainkat. A pénz nemszámít, de persze szükséges, és bármi elérhető. Legyen magához való esze, legyen igény

Ideális első randi:

Ez jó kérdés, kb 20 éve nem randiztam, de nyilván egy jó beszélgetés mindig segít egy jó tea, vagy kávé melett vagy egy kis sétával valami szép helyen, és ha megvan a kölcsönös szimpátia mehetünk tovább. De előbb elkell jutni idáig, hogy valaki azt mondja rendben, adok egy esélyt és beszélgessünk kicsit, abból még senkinek nem származott baja. :-)

Kedvenc zenék:

Dance, Soul, RNB, Rap, House, Régen Dj voltam így minden evő vagyok..

Kedvenc filmek:

Starwars, Halálos Iramban sorozatok, Filmvígjátékok, Sci fi, Akció filmek..

Kedvenc könyvek:

Nem sokat olvastam, inkább kirándulok, utazok..

Kedvenc TV műsorok:

X aktak, Csillagkapu

Kedvenc sportok:

Szauna, Termál fürdő, tenisz, Bicklizés

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?