ŐSZIKE 72 éves társkereső profilképe
ŐSZIKE 1. további képe
ŐSZIKE 2. további képe
ŐSZIKE 3. további képe
ŐSZIKE 4. további képe
ŐSZIKE 5. további képe
ŐSZIKE 6. további képe

ŐSZIKE 72 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: özvegy
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: oroszlán
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

ŐSZIKE bemutatkozása, 72 éves társkereső nő, Debrecen

Nyugdíjas, rendezett életvitellel, és körülményekkel rendelkező hölgyként szeretnék ismerkedni, társalkodni.

160 cm
72 éves
Debrecen

Ideális társ:

Mindenek előtt legyen jó megjelenésű, belső kisugárzással bíró, jó humorú kellemes társalgással bíró, kedves, előzékeny férfi. Ugyanakkor legyen határozott elképzeléssel rendelkező, nyílt, őszinte, rendezett életvitellel és körülményekkel rendelkező igazi férfi!!! aki a női nemet nagyra értékeli és azt nem szégyelli olykor ki is nyilvánítani. Megbízható és mindenkor, minden esetben lehessen rá számítani, és mindig ott legyen az életemben.

Ideális első randi:

Egy meghitt kellemes beszélgetés, akár séta közben, vagy egy kis presszó teraszán. Sokat jelent számomra ha társalgás közben a szemembe néznek és gördülékenyen megyen a beszélgetés, és az ismerkedésre szorítkozik. Nem az eseményeket, az időjárást akarja velem kivesézni.

Kedvenc zenék:

úgymond mindenre nyitott vagyok, kivéve a reppet, meg a kemény rokkot-

Kedvenc filmek:

Romantikus, tudományos, természetről szóló filmeket szeretem

Kedvenc könyvek:

Arany ecset, El fújta a szél, Észak-nyugati átjáró.

Kedvenc TV műsorok:

Nagy általánosságban kvíz műsorokat nézek, néha egy-egy régebbi filmet.

Kedvenc sportok:

úszás, kerékpározás, gyaloglás

További tulajdonságok:

  • Szemszín: zöld
  • Hajhossz: rövid
  • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: középfokú
  • Gyermekek: van, külön él
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: nem
  • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Aki már túl van pár randin, néhány párkapcsolaton, egy-két fiaskón, az bizony tudja, hogy a szerelmes férfit mindig és minden körülmények között meg kell becsülni. Mielőtt belevágnánk a témába, fontos kiemelni, hogy a férfiak évszázadok óta arra vannak szocializálva, hogy legyenek kemények, ne mutassák ki az érzelmeiket, mert az a gyengeség jele.
Manapság, amikor az online világban történik a beszélgetések java része, meglehetősen sok minden marad ki a párbeszédekből, köztük például a hangsúly vagy akár a hangnem is, így nem csoda, ha sokszor nehezünkre esik megítélni azt, hogy mikor és hogy is van az, ha a nő szerelmes.
A társkeresés minden fázisának megvannak a maga ódiumai, így nem lesz egyszerű rávenni magad arra sem, hogy regisztrálj az online társkeresőnkre, majd további fejtörést okoz, hogyan kezdeményezz és hogyan fogadd mások kezdeményezését. Majd amikor már látod a fényt az alagút végén, hiszen találkozni készülsz egy számodra szimpatikus emberrel, akkor rájössz, a fény az egy másik vonat volt, és neked rohadtul semmi sem ugrik be, amikor randiötleteken töröd a fejed.
Bár a nemek között rengeteg különbség adódik, és számtalan könyv született ennek a kivesézésére, a legszembetűnőbb talán mégis az érzelmek kifejezése. A nők sokkal nyilvánvalóbbá teszik az érzelmeiket, míg az ellenkező nemnél sokszor azt is nehéz eldönteni, hogy mikor szerelmes egy férfi.
Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?