Erzsi88 34 éves társkereső profilképe
Erzsi88 1. további képe
Erzsi88 2. további képe
Erzsi88 3. további képe
Erzsi88 4. további képe
Erzsi88 5. további képe

Erzsi88 34 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: nyitott kapcsolatban
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: halak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Erzsi88 bemutatkozása, 34 éves társkereső nő, Dömsöd

Sziasztok!Első sorban ismerkednék fiúkkal!Szex kapcsolat nem érdekel!Ha lehet olyanok keressenek csak akiknek van lakásuk,vagy tud hova vinni,mert nekem a szüleim nem engedik hogy pasik,barátok jöjjenek hozzám!Roma fiúk előnyben!Persze nem romák is írhatnak!Köszi! :)

145 cm
34 éves
Dömsöd

Ideális társ:

Szia!Fél roma vagyok,apám roma,anyám magyar!Tehát roma fiúk előnyben!Ha nem roma vagy,de normális,akkor írhatsz!Mindenképp oldd meg a talikat,mert nekem a szüleim nem engednek be nekem semmi barátot,vagyis ide hozzánk nem járhatsz majd ha úgy alakul!legyen lakásod,vagy olyanok a szüleid hogy megengedjék hogy én menjek hozzátok,ha egyik sem,akkor ne sajnálj pár ezer ftot szállodára hogy velem lehess! :)

Ideális első randi:

Séta egy parkban. :)

Kedvenc zenék:

Robbie Williams

Kedvenc filmek:

Séta a múltba,Utolsó dal,Szerelmünk lapjai,Tövismadarak

Kedvenc könyvek:

Sok van,nagyon szeretek olvasni.

Kedvenc TV műsorok:

Nincs

Kedvenc sportok:

Nincs

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: hosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: van több is
 • Tetoválás: van egy
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?