Rafina 55 éves társkereső profilképe
Rafina 1. további képe
Rafina 2. további képe
Rafina 3. további képe
Rafina 4. további képe
Rafina 5. további képe
Rafina 6. további képe

Rafina 55 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: elvált
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Rafina bemutatkozása, 55 éves társkereső nő, Dunakeszi

Szeretek úszni :-) ez a szenvedélyem. Komolyan gondolom, hogy leszek még szerelmes. Sétálok, színházba és kiállításra járok. Gyere velem! Vigyél magaddal! De mindenek előtt írj nekem :-) Ha nem írsz sosem tudod meg, hogy mit szólnék egy randihoz :-) A séta pont jó lesz, meleg teával :-)

162 cm
55 éves
Dunakeszi

Ideális társ:

Érdeklődő, nyitott, szeretetteljes, kötődni vágyó férfit keresek, aki tetszik nekem és kész. Nincs ideál, nincs elvárás. Azt biztosan tudom, hogy a nagy súlyfelesleg sem zsírban, sem izomban nem tetszik.

Ideális első randi:

Nincs ideális. Praktikusan csináljunk együtt valamit, amit amúgy is szoktunk, ez mind a kettőnknek természetes. Kutya? Szauna? Kiállítás? Kirándulás? Beszélgetni nagyon szeretek. Barátkozzunk és majd kialakul a jövő.

Kedvenc zenék:

blues, jazz, rock, klasszikus

Kedvenc filmek:

Távol Afrikától, de sok van még

Kedvenc könyvek:

Steinbeck: Mohos szikla, Milleneum trilógia, és még sok, sok jó könyv van

Kedvenc TV műsorok:

nem ismerek egyet sem

Kedvenc sportok:

Úszás, jóga, kondi

További tulajdonságok:

  • Szemszín: zöld
  • Hajszín: világos szőke
  • Hajhossz: rövid
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: felsőfokú
  • Gyermekek: van, külön él
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: társaságban, buliban
  • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?