István Albi 37 éves társkereső profilképe
István Albi 1. további képe
István Albi 2. további képe
István Albi 3. további képe
István Albi 4. további képe
István Albi 5. további képe
István Albi 6. további képe

István Albi 37 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: szűz
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

István Albi bemutatkozása, 37 éves társkereső férfi, Dunaszekcső

Sziasztok! Komoly kapcsi reményében regisztráltam. Nem szeretem ha hazudnak csak őszintén. A hűség a legfontosabb. Állatokkal foglalkozom kicsiben tehát szeretem őket. Tökéletes kapcsolat nem létezik, ahogy tökéletes nő és férfi sem. Nem vagyok egy szívtipró, de jó belső tulajdonságaim vannak!

170 cm
37 éves
Dunaszekcső

Ideális társ:

Szőke elsősorban, ne legyen magasabb mint én jó alakú legyen igényes, humoros, de egyben komoly is. Hűséges, de mindegy a hajszín mert a belső értékek is nagyon fontosak. Ez majd úgy is alakul ha úgy lesz. Mert hiába szép a tányér, ha bele lehet sz... rni. Bocsánat a kifejezését. Tisztelet a kivételnek. Úgy, hogy lányok ha teszek jelöljetek és írok, csak írjatok is vissza.

Ideális első randi:

Valami nyugodt helyen, ahol tudunk koncentrálni egymásra. Szerintem egy étterem megteszi, vagy egy vízpart mellett. Szerintem a legjobb hely amit egyikünk sem ismer.

Kedvenc zenék:

Fekete vonat, de szinte mindent meg hallgatok csak a rock nem.

Kedvenc filmek:

Kikboxer. Piedóne, Rémálom az elm utcában, (Borát kurva jó film, )

Kedvenc könyvek:

Sajnos nem szeretek olvasni. Terminátor, Odüsszeusz. csak felülre nem fért

Kedvenc TV műsorok:

Sas kabaré

Kedvenc sportok:

Kondi terem

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: rendszeresen
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van
 • Vallás: római katolikus

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Aki már túl van pár randin, néhány párkapcsolaton, egy-két fiaskón, az bizony tudja, hogy a szerelmes férfit mindig és minden körülmények között meg kell becsülni. Mielőtt belevágnánk a témába, fontos kiemelni, hogy a férfiak évszázadok óta arra vannak szocializálva, hogy legyenek kemények, ne mutassák ki az érzelmeiket, mert az a gyengeség jele.
Manapság, amikor az online világban történik a beszélgetések java része, meglehetősen sok minden marad ki a párbeszédekből, köztük például a hangsúly vagy akár a hangnem is, így nem csoda, ha sokszor nehezünkre esik megítélni azt, hogy mikor és hogy is van az, ha a nő szerelmes.
A társkeresés minden fázisának megvannak a maga ódiumai, így nem lesz egyszerű rávenni magad arra sem, hogy regisztrálj az online társkeresőnkre, majd további fejtörést okoz, hogyan kezdeményezz és hogyan fogadd mások kezdeményezését. Majd amikor már látod a fényt az alagút végén, hiszen találkozni készülsz egy számodra szimpatikus emberrel, akkor rájössz, a fény az egy másik vonat volt, és neked rohadtul semmi sem ugrik be, amikor randiötleteken töröd a fejed.
Bár a nemek között rengeteg különbség adódik, és számtalan könyv született ennek a kivesézésére, a legszembetűnőbb talán mégis az érzelmek kifejezése. A nők sokkal nyilvánvalóbbá teszik az érzelmeiket, míg az ellenkező nemnél sokszor azt is nehéz eldönteni, hogy mikor szerelmes egy férfi.
Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?