István Albi 36 éves társkereső profilképe
István Albi 1. további képe
István Albi 2. további képe
István Albi 3. további képe
István Albi 4. további képe
István Albi 5. további képe
István Albi 6. további képe

István Albi 36 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: szűz
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

István Albi bemutatkozása, 36 éves társkereső férfi, Dunaszekcső

Sziasztok! Komoly kapcsi reményében regisztráltam. Nem szeretem ha hazudnak csak őszintén. A hűség a legfontosabb. Állatokkal foglalkozom kicsiben tehát szeretem őket. Tökéletes kapcsolat nem létezik, ahogy tökéletes nő és férfi sem. Nem vagyok egy szívtipró, de jó belső tulajdonságaim vannak!

170 cm
36 éves
Dunaszekcső

Ideális társ:

Szőke elsősorban, ne legyen magasabb mint én jó alakú legyen igényes, humoros, de egyben komoly is. Hűséges, de mindegy a hajszín mert a belső értékek is nagyon fontosak. Ez majd úgy is alakul ha úgy lesz. Mert hiába szép a tányér, ha bele lehet sz... rni. Bocsánat a kifejezését. Tisztelet a kivételnek. Úgy, hogy lányok ha teszek jelöljetek és írok, csak írjatok is vissza.

Ideális első randi:

Valami nyugodt helyen, ahol tudunk koncentrálni egymásra. Szerintem egy étterem megteszi, vagy egy vízpart mellett. Szerintem a legjobb hely amit egyikünk sem ismer.

Kedvenc zenék:

Fekete vonat, de szinte mindent meg hallgatok csak a rock nem.

Kedvenc filmek:

Kikboxer. Piedóne, Rémálom az elm utcában, (Borát kurva jó film, )

Kedvenc könyvek:

Sajnos nem szeretek olvasni. Terminátor, Odüsszeusz. csak felülre nem fért

Kedvenc TV műsorok:

Sas kabaré

Kedvenc sportok:

Kondi terem

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: rendszeresen
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van
 • Vallás: római katolikus

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?