Dike68 53 éves társkereső profilképe
Dike68 1. további képe
Dike68 2. további képe
Dike68 3. további képe
Dike68 4. további képe
Dike68 5. további képe
Dike68 6. további képe

Dike68 53 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: elvált
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: rák
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Dike68 bemutatkozása, 53 éves társkereső nő, Dunaújváros

Elvált három gyerekes anyuka vagyok, a gyermekeim már felnőttek igy egyedül vagyok, keresem a párom aki nem szereti az alkoholt, viszont szereti a gyerekeket, az állatokat, aki szeret kirándulni, szeret néha csak otthon kettesben lenni.

170 cm
53 éves
Dunaújváros

Ideális társ:

hét ez egy jó kérdés, az alkohol súrú fogyasztása kizáró ok, szeresse az állatoket a gyerekeket, ne otthon ülő legyen, de azért néha lehessen összebújós este vele, képes legyen egy nőt nőként kezelni ne tárgyként

Ideális első randi:

jó beszélgetés és ha azt ézem hogy nem egy idegennel vagyok, nem feszengünk egymás mellett az már jó lehet, és persze ne nyomuljon a szexre első alkalommal :)

Kedvenc zenék:

minden, hangulattól függ, komoly zene, rock, discó, slágerek

Kedvenc filmek:

Esőember, A Korona, minden történelmi film, de aktuális filmeket is nézek

Kedvenc könyvek:

Elizabeth. Elizabeth Bareth Browning élet története

Kedvenc TV műsorok:

ritkán nézek tv-t akkor sem magyar csatornát

Kedvenc sportok:

focin kivúl minden :)

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: világos szőke
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: van egy
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?