theuderich 40 éves társkereső profilképe
theuderich 1. további képe
theuderich 2. további képe
theuderich 3. további képe
theuderich 4. további képe
theuderich 5. további képe

theuderich 40 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: rák
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

theuderich bemutatkozása, 40 éves társkereső férfi, Dunaújváros

Szervusz! Köszönöm , hogy ide látogattál. Sok unalmas jelző helyett, biztatlak, hogy ha ez a pár alap paraméter után , nyári selfie-m sem késztetett távozásra, hogy beszélgessünk, hamar kiderül hogy a befektetett időt, energiát hasznosnak , örömtelinek érrezük e. További szép napot kívánok! Szia! :)

175 cm
40 éves
Dunaújváros

Ideális társ:

Ha létezne, hogy össze rakj egy ilyet, akkor már a világegyetemet uralnánk. Olyan aki ideális egy közös életre, rendelkezik ehhez empátiával, türelemmel, lojális magához, és a partneréhez, rugalmas, humorérzékkel rendelkező társ.

Ideális első randi:

A másik zavartalan megismerése, egy olyan helyen ami élményekkel teli, de , csendes, nyugodt környezettet is tud biztosítani.

Kedvenc zenék:

Zaz, Ákos, Red Hot, Punnany, Zola, BGKO, Kicsillag, Jamiroquai, STING,

Kedvenc filmek:

Dráma, akció, életrajzi, újszerű, tartalmas

Kedvenc TV műsorok:

Nem nézek tv-t. Régen a beszélgetős , Beugró, Terápia volta a kedvenc.

Kedvenc sportok:

Munkából haza futás.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: alapfokú
 • Gyermekek: nincs tervben
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?