sean 39 éves társkereső profilképe
sean 1. további képe
sean 2. további képe
sean 3. további képe
sean 4. további képe
sean 5. további képe
sean 6. további képe

sean 39 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: nyilas
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

sean bemutatkozása, 39 éves társkereső férfi, Eger

Jó lelkű,igényes,hűséges,gondoskodó és szerető típusú emberek közé sorolom magam.Bár mindenki azt mondja magáról amit akar.Éppen ezért győződj meg róla,Hogy mit hozz a jövő?

183 cm
39 éves
Eger

Ideális társ:

Számomra kedves,aranyos vékony testalkatú hölgyikék a kedvemre való.Hosszú haj előnyt jelent,hiszen a nő egyik legnagyobb ékességeként tartom számon.Legyen nyitott többféle dologra is,több célú program kivitelezése miatt is,hogy minél több élményt tudjunk egymásnak nyújtani,hogy a szerelmünk minél hamarabb és mélyebben kibontakozhasson.!!!!

Ideális első randi:

Számomra az első randi egy finom vacsi mellett,séta mellett és beszélgetés mellett,megismerkedni egymással.És az idő illetve az összesimulás lehetőségével,feloldódásával lehet hülyéskedni,rakoncátlankodni stb stb stb.Aztán,majd az első randi után megválaszoljuk egymás felé a további elképzeléseinket.Aki tetszését nyílvánítja amint előfizetek keresni fogom és jelzem szándékomat.

Kedvenc zenék:

Retro de általában minden műfajban megvan a saját kdvenc dalom

Kedvenc filmek:

Irányadó a zenei stílusomhoz.

Kedvenc könyvek:

Twiligt saga mind a 4 részét kiolvastam és imádom.Sokszor újra elolvasom!!!

Kedvenc TV műsorok:

Nem nagyon nézem a tévét,hiszen feltaláltam az internetet.

Kedvenc sportok:

Mikor hogy!!!Van amikor kdevem van hozzá,van amikor nincs.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
Évekkel ezelőtt még talán sokan fogadkoztak, hogy ők bizony online ismerkedős oldalon soha nem keresnének maguknak párt. Csakhogy a világ változik. Az utóbbi két-három évben pedig csak kapkodtuk a fejünket (részint a pandémiának “köszönhetően”), és életünk megannyi területe ment át gyökeres változáson.
Az ember életében akadnak olyan szakaszok, amikor mindenre vágyik, csak komoly kapcsolatra nem. Történhet mindez azért, mert épp nemrég léptél ki egy hosszabb lélegzetvételű kapcsolatból, vagy mert az életedben most teljesen más kap fókuszt.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?