sean 38 éves társkereső profilképe
sean 1. további képe
sean 2. további képe
sean 3. további képe
sean 4. további képe
sean 5. további képe
sean 6. további képe

sean 38 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: nyilas
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

sean bemutatkozása, 38 éves társkereső férfi, Eger

Jó lelkű,igényes,hűséges,gondoskodó és szerető típusú emberek közé sorolom magam.Bár mindenki azt mondja magáról amit akar.Éppen ezért győződj meg róla,Hogy mit hozz a jövő?

183 cm
38 éves
Eger

Ideális társ:

Számomra kedves,aranyos vékony testalkatú hölgyikék a kedvemre való.Hosszú haj előnyt jelent,hiszen a nő egyik legnagyobb ékességeként tartom számon.Legyen nyitott többféle dologra is,több célú program kivitelezése miatt is,hogy minél több élményt tudjunk egymásnak nyújtani,hogy a szerelmünk minél hamarabb és mélyebben kibontakozhasson.!!!!

Ideális első randi:

Számomra az első randi egy finom vacsi mellett,séta mellett és beszélgetés mellett,megismerkedni egymással.És az idő illetve az összesimulás lehetőségével,feloldódásával lehet hülyéskedni,rakoncátlankodni stb stb stb.Aztán,majd az első randi után megválaszoljuk egymás felé a további elképzeléseinket.Aki tetszését nyílvánítja amint előfizetek keresni fogom és jelzem szándékomat.

Kedvenc zenék:

Retro de általában minden műfajban megvan a saját kdvenc dalom

Kedvenc filmek:

Irányadó a zenei stílusomhoz.

Kedvenc könyvek:

Twiligt saga mind a 4 részét kiolvastam és imádom.Sokszor újra elolvasom!!!

Kedvenc TV műsorok:

Nem nagyon nézem a tévét,hiszen feltaláltam az internetet.

Kedvenc sportok:

Mikor hogy!!!Van amikor kdevem van hozzá,van amikor nincs.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?