Thea 52 éves társkereső profilképe
Thea 1. további képe
Thea 2. további képe
Thea 3. további képe
Thea 4. további képe
Thea 5. további képe
Thea 6. további képe

Thea 52 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: elvált
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Thea bemutatkozása, 52 éves társkereső nő, Eger

Komoly kapcsolat reményében családcentrikus, kedves, sármos, okos, fiatalos, IQ - EQ tekintetében érett férfit keresek.

160 cm
52 éves
Eger

Ideális társ:

Ez olyan, mint ki a legsármosabb pasi a világon? Természetesen, akit szeretek. Az ideális férfi a leendő férjem. Aki SZERET engem, tokkal, vonoval, múlttal, jövővel, érett, befogadó, hűseges, kitartó, tiszta lélekkel. Aki meg akar már állapodni, aki hisz a kölcsönösségben, az egymás általi fejlődésben. Aki akar valami csodát átélni általam. És csodát akar adni nekem - önmagát! ❤

Ideális első randi:

Esetleg nem csak az első randin... Séta egy parkban, folyó vagy tóparton, majd beszélgetés egy padon, beülve vhova beszélgetes egy pohár "akármi" mellett. Jó pár alkalom kell, ha valóban érdekel a másik. Vagy többé nem talalkozunk. Hagyni kell mindkét félnek a másikat beszélni es hallgatni is. Ha Ő valoban érdekel, biztos nem akarok "programot" az első időben. Csak Őt, megismerni! Utána jöhetnek a közös élmények. 😉😊

Kedvenc zenék:

Gospel... illetve bármi ami JÓ! Sok van...

Kedvenc filmek:

Forrest Gump, Idétlen időkig, Krumplirózsa,... rengeteg van 😊

Kedvenc könyvek:

Réztábla a kapu alatt, Légszomj, Jane Eyre

Kedvenc TV műsorok:

Nem nézek tv-t!!! Max szelektáltan időnként sorozatot.

Kedvenc sportok:

Asztalitenisz, kondi, jóga, aerobik, íjászat, túra, kerékpár, séta (!!! )

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: vörös
 • Hajhossz: hosszú
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: van
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Vallás: egyéb keresztény

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
Évekkel ezelőtt még talán sokan fogadkoztak, hogy ők bizony online ismerkedős oldalon soha nem keresnének maguknak párt. Csakhogy a világ változik. Az utóbbi két-három évben pedig csak kapkodtuk a fejünket (részint a pandémiának “köszönhetően”), és életünk megannyi területe ment át gyökeres változáson.
Az ember életében akadnak olyan szakaszok, amikor mindenre vágyik, csak komoly kapcsolatra nem. Történhet mindez azért, mert épp nemrég léptél ki egy hosszabb lélegzetvételű kapcsolatból, vagy mert az életedben most teljesen más kap fókuszt.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?