Thea 51 éves társkereső profilképe
Thea 1. további képe
Thea 2. további képe
Thea 3. további képe
Thea 4. további képe
Thea 5. további képe
Thea 6. további képe

Thea 51 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: elvált
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Thea bemutatkozása, 51 éves társkereső nő, Eger

Komoly kapcsolat reményében családcentrikus, kedves, sármos, okos, fiatalos, IQ - EQ tekintetében érett férfit keresek.

160 cm
51 éves
Eger

Ideális társ:

Ez olyan, mint ki a legsármosabb pasi a világon? Természetesen, akit szeretek. Az ideális férfi a leendő férjem. Aki SZERET engem, tokkal, vonoval, múlttal, jövővel, érett, befogadó, hűseges, kitartó, tiszta lélekkel. Aki meg akar már állapodni, aki hisz a kölcsönösségben, az egymás általi fejlődésben. Aki akar valami csodát átélni általam. És csodát akar adni nekem - önmagát! ❤

Ideális első randi:

Esetleg nem csak az első randin... Séta egy parkban, folyó vagy tóparton, majd beszélgetés egy padon, beülve vhova beszélgetes egy pohár "akármi" mellett. Jó pár alkalom kell, ha valóban érdekel a másik. Vagy többé nem talalkozunk. Hagyni kell mindkét félnek a másikat beszélni es hallgatni is. Ha Ő valoban érdekel, biztos nem akarok "programot" az első időben. Csak Őt, megismerni! Utána jöhetnek a közös élmények. 😉😊

Kedvenc zenék:

Gospel... illetve bármi ami JÓ! Sok van...

Kedvenc filmek:

Forrest Gump, Idétlen időkig, Krumplirózsa,... rengeteg van 😊

Kedvenc könyvek:

Réztábla a kapu alatt, Légszomj, Jane Eyre

Kedvenc TV műsorok:

Nem nézek tv-t!!! Max szelektáltan időnként sorozatot.

Kedvenc sportok:

Asztalitenisz, kondi, jóga, aerobik, íjászat, túra, kerékpár, séta (!!! )

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: vörös
 • Hajhossz: hosszú
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: van
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Vallás: egyéb keresztény

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?