Szőke herceg 82 éves társkereső profilképe
Szőke herceg 1. további képe
Szőke herceg 2. további képe
Szőke herceg 3. további képe
Szőke herceg 4. további képe
Szőke herceg 5. további képe

Szőke herceg 82 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Szőke herceg bemutatkozása, 82 éves társkereső férfi, Érd

Nem értek a képfeltültéshez. Majd megtanulom. Addig: Kopaszság helyett ősz a hajam ("szőke herceg") Az orrom szexisen nagy. A képen úgysem látszanának a végtagjaim, pedig épek és mind (!) megvan. A látszat csak egy komponens. Mint a kéményseprő: "A korom !!!-hoz képest jól nézek ki

182 cm
82 éves
Érd

Ideális társ:

Magas, elegáns ízléses agyilag nem szőke (!) Hozzám és társaságba illő, egészséges érdeklődésű. Jó hallású (zenei) Táncolni, kerék..pározni, autózni, úszni, sütni, főzni, gazdálkodni, öltözni, társalogni, alkalmazkodni, disztingválni tudó. Tekintettel, hogy más jó tulajdonság alig van és ez mind nem feltétel, mert nem szükséges az ideális. A jó párosítás elég. No cigi, no pia,horkolhat, ha kettő háló van.

Ideális első randi:

Fölösleges kérdés. Nem tudom milyen?De megpróbálom Találkozni csak kell, és ha megesik, az lesz (vele) az első. Kell Ő& Én, két ember, kedv, figyelem, hely, beszéd, hogy megkérdezzük kinek mihez van kedve? Idő, étel, vagy ital, cél, terv a "téma" szerint. (Kvázi kapcsolat kezdet)

Kedvenc zenék:

dzsessz, tánczene, orgonamuzsika

Kedvenc filmek:

Goszt, muzikelek bakancslista

Kedvenc könyvek:

Klasszikusok, versek, minden ami jó

Kedvenc TV műsorok:

Táncvarázs, Kabaré,Természetfilmek Ridikül

Kedvenc sportok:

Extrém téli sportok, műkorcsolya kerékpár. Csak nézem

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: ősz
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?