KuruDanielX26 24 éves társkereső profilképe
KuruDanielX26 1. további képe
KuruDanielX26 2. további képe
KuruDanielX26 3. további képe
KuruDanielX26 4. további képe
KuruDanielX26 5. további képe
KuruDanielX26 6. további képe

KuruDanielX26 24 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

KuruDanielX26 bemutatkozása, 24 éves társkereső férfi, Esztergom

Átlagtól többet gondolkodó személyiségnek tartom magam, akitől nem áll messze a humor, és akit érdekel a világ láthatatlan oldala is. Ami főként leköt jelenleg: rajzolás, olvasás, túrázás, bakancslistás helyek felfedezése, animék, sorozatok, és a rock, pop-rock zene! :) Te is dobhatsz üzit nekem :)

180 cm
24 éves
Esztergom

Ideális társ:

Aki tudja, mit szeretne, ismeri önmagát, és a céljait. Szeretem, ha megfontoltan dönt a másik fél is, és csakis hosszú távra szeretnék kapcsolatot kialakítani. Tudom, hogy nem egyszerű, de két félnél, ha megvan az elhatározás, semmi sem lehetetlen. :)

Ideális első randi:

Kellemes beszélgetés, egy csendesebb helyen, némi látványossággal, és egy-két jó kajával! :D Szeretném, ha mélyen egymás szemébe nézhetnénk, és láthatnánk, milyen csodás lélek rejlik, a szép test mögött. :)

Kedvenc zenék:

Linkin Park, Hollywood Undead, PATD, AWS, BMTH, RHCP, FOB, AZAHRIAH

Kedvenc filmek:

Marvel/DC filmek, azaz fantasy, sci fi, vigjáték, kaland evő vagyok

Kedvenc könyvek:

Nem regények, hanem tanító jellegű könyvek

Kedvenc TV műsorok:

Odaát, a Varázslók, Két pasi meg egy kicsi, Álomország, hosszú a lista..

Kedvenc sportok:

Túrázás, Jégkorcsolyázás, régebben gördeszkázás, Wing Chun Kung Fu

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: fekete
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: rendszeresen
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: van
 • Vallás: egyéb

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Aki már túl van pár randin, néhány párkapcsolaton, egy-két fiaskón, az bizony tudja, hogy a szerelmes férfit mindig és minden körülmények között meg kell becsülni. Mielőtt belevágnánk a témába, fontos kiemelni, hogy a férfiak évszázadok óta arra vannak szocializálva, hogy legyenek kemények, ne mutassák ki az érzelmeiket, mert az a gyengeség jele.
Manapság, amikor az online világban történik a beszélgetések java része, meglehetősen sok minden marad ki a párbeszédekből, köztük például a hangsúly vagy akár a hangnem is, így nem csoda, ha sokszor nehezünkre esik megítélni azt, hogy mikor és hogy is van az, ha a nő szerelmes.
A társkeresés minden fázisának megvannak a maga ódiumai, így nem lesz egyszerű rávenni magad arra sem, hogy regisztrálj az online társkeresőnkre, majd további fejtörést okoz, hogyan kezdeményezz és hogyan fogadd mások kezdeményezését. Majd amikor már látod a fényt az alagút végén, hiszen találkozni készülsz egy számodra szimpatikus emberrel, akkor rájössz, a fény az egy másik vonat volt, és neked rohadtul semmi sem ugrik be, amikor randiötleteken töröd a fejed.
Bár a nemek között rengeteg különbség adódik, és számtalan könyv született ennek a kivesézésére, a legszembetűnőbb talán mégis az érzelmek kifejezése. A nők sokkal nyilvánvalóbbá teszik az érzelmeiket, míg az ellenkező nemnél sokszor azt is nehéz eldönteni, hogy mikor szerelmes egy férfi.
Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?