Achilles96 27 éves társkereső profilképe
Achilles96 1. további képe
Achilles96 2. további képe
Achilles96 3. további képe
Achilles96 4. további képe
Achilles96 5. további képe

Achilles96 27 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: bak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Achilles96 bemutatkozása, 27 éves társkereső férfi, Fót

A kemény határozott külső nem mindig rejt zord belsőt.. Erre vagyok példa én is! :) Gyere ismerjük meg egymást ;-) Ha esélyes vagyok, csak nyomj rá a Bejön gombra! :)

178 cm
27 éves
Fót

Ideális társ:

Egy olyan megértő és kedves lányt keresek aki szeretne egy hűséges és odaadó társat..aki belsőre nem a fiút hanem a Férfit keresi egy komoly kapcsolathoz. :) Számomra fontos hogy meg legyen az összhang és ehhez elengedhetetlen hogy ha ránézek a barátnőmre, egy életvidám magabiztos nőt lássak! Ha nem vagy ilyen, talán segíthetek.. :)

Ideális első randi:

Alapvetően romantikusnak tartom magam, de azt hiszem veszélyes lenne rá zúdítanom a belsőmet egy okos helyes lányra azonnal! :) Egy könnyed kötetlen beszélgetésre gondolnék először egy cukrászdában..Vagy egy séta közben fagyival a kezünkben, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, biztosan találkozunk még a közeljövőben! :)

Kedvenc zenék:

Inna,Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego ,Tacabro - Tacata,Shakira-Chantaje stb.

Kedvenc filmek:

Pofoncsata,Gyűrűk ura,Harry Potter,Minden6ó stb stb :)

Kedvenc könyvek:

épp elég a híreket elolvasni :D

Kedvenc TV műsorok:

Nem vagy nagyon ritkán nézek tv-t :)

Kedvenc sportok:

Súlyzós edzés,biciklizés

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
Évekkel ezelőtt még talán sokan fogadkoztak, hogy ők bizony online ismerkedős oldalon soha nem keresnének maguknak párt. Csakhogy a világ változik. Az utóbbi két-három évben pedig csak kapkodtuk a fejünket (részint a pandémiának “köszönhetően”), és életünk megannyi területe ment át gyökeres változáson.
Az ember életében akadnak olyan szakaszok, amikor mindenre vágyik, csak komoly kapcsolatra nem. Történhet mindez azért, mert épp nemrég léptél ki egy hosszabb lélegzetvételű kapcsolatból, vagy mert az életedben most teljesen más kap fókuszt.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?