Achilles96 25 éves társkereső profilképe
Achilles96 1. további képe
Achilles96 2. további képe
Achilles96 3. további képe
Achilles96 4. további képe
Achilles96 5. további képe

Achilles96 25 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: bak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Achilles96 bemutatkozása, 25 éves társkereső férfi, Fót

A kemény határozott külső nem mindig rejt zord belsőt.. Erre vagyok példa én is! :) Gyere ismerjük meg egymást ;-) Ha esélyes vagyok, csak nyomj rá a Bejön gombra! :)

178 cm
25 éves
Fót

Ideális társ:

Egy olyan megértő és kedves lányt keresek aki szeretne egy hűséges és odaadó társat..aki belsőre nem a fiút hanem a Férfit keresi egy komoly kapcsolathoz. :) Számomra fontos hogy meg legyen az összhang és ehhez elengedhetetlen hogy ha ránézek a barátnőmre, egy életvidám magabiztos nőt lássak! Ha nem vagy ilyen, talán segíthetek.. :)

Ideális első randi:

Alapvetően romantikusnak tartom magam, de azt hiszem veszélyes lenne rá zúdítanom a belsőmet egy okos helyes lányra azonnal! :) Egy könnyed kötetlen beszélgetésre gondolnék először egy cukrászdában..Vagy egy séta közben fagyival a kezünkben, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, biztosan találkozunk még a közeljövőben! :)

Kedvenc zenék:

Inna,Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego ,Tacabro - Tacata,Shakira-Chantaje stb.

Kedvenc filmek:

Pofoncsata,Gyűrűk ura,Harry Potter,Minden6ó stb stb :)

Kedvenc könyvek:

épp elég a híreket elolvasni :D

Kedvenc TV műsorok:

Nem vagy nagyon ritkán nézek tv-t :)

Kedvenc sportok:

Súlyzós edzés,biciklizés

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?