Gál István 61 éves társkereső profilképe
Gál István 1. további képe
Gál István 2. további képe
Gál István 3. további képe
Gál István 4. további képe
Gál István 5. további képe
Gál István 6. további képe

Gál István 61 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: rák
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Gál István bemutatkozása, 61 éves társkereső férfi, Gige

Néhányszor az én hibáiból, néhányszor mások aljassága miatt kerültem a padlóra. De mindig újrakezdtem. Életem nagy részében vállalkozó voltam. A szívműtétem miatt most egy kicsit nehezebb az újrakezdés, de még nagyon sok célt szeretnék megvalósítani Kaposvár melletti kistelepülésen.

-
61 éves
Gige

Ideális társ:

Olyan nőt keresek, aki könnyebb, alacsonyabb és fiatalabb nálam. Nem dohányzik, és alkalmakkor fogyaszt alkoholt. Olyan nőt keresek, akit lehet tisztelni, szeretni és minden nap boldoggá tenni. Ha az Úr akaratából lesz újra társam, az azért lesz, hogy mellettem a nő boldog nő, én meg őmellette boldog férfi lehessek.

Ideális első randi:

Azt hiszem, hogy az első ideális randinak nincs tuti forgatókönyve. Néhány kapott és küldött levélből kialakulhat bennem a nő iránt a vonzalom ami arra késztet, hogy mielőbb találkozzak vele. Vagy az az érzés, hogy el kell engedni mert nem illenénk össze.

Kedvenc zenék:

mindent hallgatok, alkalomhoz illően

Kedvenc filmek:

természetfilmeket és tudományos adókat.

Kedvenc könyvek:

a bibliánt, az emberi sorsról, szenvedélyről irt és költők verses könyveit

Kedvenc TV műsorok:

nagyon ritkán nézek TV -t.

Kedvenc sportok:

Jelenleg a munkám a sport

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: ősz
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, de majd szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?