Gál István 62 éves társkereső profilképe
Gál István 1. további képe
Gál István 2. további képe
Gál István 3. további képe
Gál István 4. további képe
Gál István 5. további képe
Gál István 6. további képe

Gál István 62 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: rák
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Gál István bemutatkozása, 62 éves társkereső férfi, Gige

Néhányszor az én hibáiból, néhányszor mások aljassága miatt kerültem a padlóra. De mindig újrakezdtem. Életem nagy részében vállalkozó voltam. A szívműtétem miatt most egy kicsit nehezebb az újrakezdés, de még nagyon sok célt szeretnék megvalósítani Kaposvár melletti kistelepülésen.

-
62 éves
Gige

Ideális társ:

Olyan nőt keresek, aki könnyebb, alacsonyabb és fiatalabb nálam. Nem dohányzik, és alkalmakkor fogyaszt alkoholt. Olyan nőt keresek, akit lehet tisztelni, szeretni és minden nap boldoggá tenni. Ha az Úr akaratából lesz újra társam, az azért lesz, hogy mellettem a nő boldog nő, én meg őmellette boldog férfi lehessek.

Ideális első randi:

Azt hiszem, hogy az első ideális randinak nincs tuti forgatókönyve. Néhány kapott és küldött levélből kialakulhat bennem a nő iránt a vonzalom ami arra késztet, hogy mielőbb találkozzak vele. Vagy az az érzés, hogy el kell engedni mert nem illenénk össze.

Kedvenc zenék:

mindent hallgatok, alkalomhoz illően

Kedvenc filmek:

természetfilmeket és tudományos adókat.

Kedvenc könyvek:

a bibliánt, az emberi sorsról, szenvedélyről irt és költők verses könyveit

Kedvenc TV műsorok:

nagyon ritkán nézek TV -t.

Kedvenc sportok:

Jelenleg a munkám a sport

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: ősz
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, de majd szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Aki már túl van pár randin, néhány párkapcsolaton, egy-két fiaskón, az bizony tudja, hogy a szerelmes férfit mindig és minden körülmények között meg kell becsülni. Mielőtt belevágnánk a témába, fontos kiemelni, hogy a férfiak évszázadok óta arra vannak szocializálva, hogy legyenek kemények, ne mutassák ki az érzelmeiket, mert az a gyengeség jele.
Manapság, amikor az online világban történik a beszélgetések java része, meglehetősen sok minden marad ki a párbeszédekből, köztük például a hangsúly vagy akár a hangnem is, így nem csoda, ha sokszor nehezünkre esik megítélni azt, hogy mikor és hogy is van az, ha a nő szerelmes.
A társkeresés minden fázisának megvannak a maga ódiumai, így nem lesz egyszerű rávenni magad arra sem, hogy regisztrálj az online társkeresőnkre, majd további fejtörést okoz, hogyan kezdeményezz és hogyan fogadd mások kezdeményezését. Majd amikor már látod a fényt az alagút végén, hiszen találkozni készülsz egy számodra szimpatikus emberrel, akkor rájössz, a fény az egy másik vonat volt, és neked rohadtul semmi sem ugrik be, amikor randiötleteken töröd a fejed.
Bár a nemek között rengeteg különbség adódik, és számtalan könyv született ennek a kivesézésére, a legszembetűnőbb talán mégis az érzelmek kifejezése. A nők sokkal nyilvánvalóbbá teszik az érzelmeiket, míg az ellenkező nemnél sokszor azt is nehéz eldönteni, hogy mikor szerelmes egy férfi.
Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?