Aicha 47 éves társkereső profilképe
Aicha 1. további képe
Aicha 2. további képe
Aicha 3. további képe
Aicha 4. további képe
Aicha 5. további képe
Aicha 6. további képe

Aicha 47 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: bak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Aicha bemutatkozása, 47 éves társkereső nő, Gyöngyös

Alapvetően a humort kedvelő ember vagyok, de szeretem, ha valaki tud komoly lenni, amikor szükséges. Kedvelem a felelősségteljes, intelligens embereket, és nem szeretem a hazugságot.

172 cm
47 éves
Gyöngyös

Ideális társ:

Számomra az ideális férfi, aki minden élethelyzetben férfi tud maradni. Van jövőképe, tud komoly döntéseket hozni, de humora is van bőven. Azt hiszem, ez a két mondat is talán túl sok elvárást tartalmaz :-), de előre meghatározni az ideális barátot/társat/szeretőt/stb. könnyelműség lenne, hiszen mindenki változik, ha a megfelelő ember van mellette.

Ideális első randi:

Ne legyen "kötelező", és ne érezzük feszélyezetten magunkat.

Kedvenc zenék:

Szinte "mindenevő" vagyok :-)) (U2, Metallica, Björk.....)

Kedvenc filmek:

Ace Ventura, Holt Költők Társasága, Salamon király asztala

Kedvenc könyvek:

A Manderley ház asszonya I-II, Agatha Christie könyvek, G.G. Marquez

Kedvenc TV műsorok:

Helyszínelők, Cold case, Gyilkos elmék

Kedvenc sportok:

Fitness, kerékpár

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: hosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: rendszeresen
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?