Attila_83 40 éves társkereső profilképe
Attila_83 1. további képe
Attila_83 2. további képe
Attila_83 3. további képe
Attila_83 4. további képe
Attila_83 5. további képe

Attila_83 40 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: házas, de független
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: vékony
Horoszkóp: oroszlán
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Attila_83 bemutatkozása, 40 éves társkereső férfi, Győr

Kedves Lányok! Komoly kapcsolatra de szex terén NAGYON NYITOTT párt keresek. Szeretek kommunikálni és fontosnak tartom, hogy őszintén tudjuk elmondani a gondolatainkat. Kérlek benneteket a "bejön" gombra csak akkor kattintsatok miután RÉSZLETESEN végig olvastátok az adatlapomat. Köszönöm!

177 cm
40 éves
Győr

Ideális társ:

Nincs konkrét ideálom. Valahogy az egész nőt nézem kompletten. Illetve ez szerintem ennél bonyolultabb mint sem itt pár karakterben megtudjam fogalmazni. Talán egy dolog ami mindennél fontosabb. Az az ápoltság. Haj, fogak, stb. Magam nem vagyok piperkőc és tökéletese sem, de odafigyelek, hogy ilyen téren is rendben legyek.

Ideális első randi:

Séta, beszélgetés, kávé, üdítő, sütemény. A lényeg, hogy tudjunk egymásra figyelni. (de akár lehet állatkert, vagy valami hasonló light-os program) Végig olvastad figyelmesen az profilomat?

Kedvenc zenék:

A-Z-ig. Ugyanakkor semmiből sem szeretem a szélsőségeket.

Kedvenc filmek:

Filmből is jöhet minden bár a horrort nem kedvelem és bizonyos sci-fi-ket

Kedvenc könyvek:

Olvasni szoktam, mikor mi akad a kezembe, regény, ismeretterjesztő, magazin

Kedvenc TV műsorok:

Nem nézek tv-t (egyébként vannak bisex vágyaim ez fontos infó) Spectru stb.

Kedvenc sportok:

Szeretnék sportolni rendszeresen de még nem leltem rá a sportomra

További tulajdonságok:

  • Szemszín: barna
  • Hajszín: sötét barna
  • Hajhossz: rövid
  • Szemüveg: mindig
  • Végzettség: középfokú
  • Gyermekek: nincs, de lehet
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: nem

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Kevés magányosabb életszakasz van az életünkben annál, mint amikor a házastársunk meghal, a gyerekek már kirepültek, a szomszédok és a rokonság is egyre inkább fogyatkozik. Így aztán nem csoda, hogy a szenior társkereső egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen az ember társas lény – kell mellénk valaki, akivel meg tudjuk osztani örömünket, bánatunkat, aki tompítja a nosztalgiahullámok által keltett fájdalomérzetet, és egyben jövőképet állít elénk.
Szinte halljuk, ahogy kiszakadnak a hatalmas sóhajok a hölgyek mellkasából, hiszen valóban mindenki a tökéletes pasira vágyik, mindenki keresi, és többszöri kísérlet ellenére sem adjuk fel általában a próbálkozást. Persze sokszor egyre reményvesztettebbek vagyunk, egyre nehezebben hisszük azt el, hogy valóban megtalálhatjuk az ideális férfit, aki aztán hű társunk lesz egy életen át.
Bár rendszerint a férfiak ritkábban a szavak, gyakrabban a tettek emberei, ezért ha a férfi tetszeni akar, egészen biztosan megtalálja a módját, a hölgyeknek csupán szemfülesnek kell lenniük, mert nem minden esetben érkezik konkrét, egyértelmű kinyilatkoztatás.
Hogy létezik-e szerelem első látásra, azt igen nehéz eldönteni, ki-ki a saját vérmérséklete szerint tudja meghatározni, hogy számára mekkora valószínűsége van ennek. Ugyanakkor a szemkontaktus férfi és nő között mindenképpen jelentőségteljes momentum, hiszen itt sok minden eldőlhet.
Alig akad érzékenyebb időszak az ember életében, mint amikor társat keres – legyen akárhány éves is. Hiszen úgy kell ismerkedni, hogy vadidegen emberek előtt kell megnyílni, és persze ilyenkor gyakran felmerül a kérdés: ha tetszem neki, miért nem ír? Mert bármennyi éves is az ember, amikor ismerkedésre, chatelésre kerül a sor, meglehetősen sebezhető állapotba kerül.
Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?