micimaci 47 éves társkereső profilképe
micimaci 1. további képe
micimaci 2. további képe
micimaci 3. további képe
micimaci 4. további képe
micimaci 5. további képe
micimaci 6. további képe

micimaci 47 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

micimaci bemutatkozása, 47 éves társkereső férfi, Győr

43 éves két gyermekes (13 éves lány és 14 éves fiú) édesapa vagyok, özvegy. Tartós ill alkalmi kapcsolat reményében ismerkednék hetero vagy biszex beállítottságú hölggyel, hölgyekkel. Szeretnék ismét boldog lenni, igaz ez eddig elkerült. Írjatok, ismerkedjünk...

172 cm
47 éves
Győr

Ideális társ:

Aki képes meggyújtani bennem ismét a lángot. Legyen csinos,dekoratív (persze nem manökenekre gondoltam) azért tudom a határaimat. Min:140 és 175 cm, és legalább 40 és 75 kg között. Családcentrikus, tudjon alkalmazkodni. Legyen humora, ne legyen fásult. Nyitott új dolgokra. Érzéki, ha kell szexi, ha kell szenvedélyes. A legfontosabb, hogy működjön a kémia. Nem várom el a házi tündér szerepét, én tudok főzni és nem szakad le a kezem a takarítástól.

Ideális első randi:

Ez partner függő....

Kedvenc zenék:

mindenevő vagyok

Kedvenc filmek:

nem válogatok, de van egy kedvencem: A boldogság nyomában. Ajánlani tudom.

Kedvenc könyvek:

Sthephen King

Kedvenc TV műsorok:

vígjáték, akció, horror, romantikus, thriller, természet filmek

Kedvenc sportok:

kosárlabda, foci, sznúker, darts, küzdősportok, úszás

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: világos szőke
 • Hajhossz: kopasz
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?