NagyOrsolya23 41 éves társkereső profilképe
NagyOrsolya23 1. további képe
NagyOrsolya23 2. további képe
NagyOrsolya23 3. további képe
NagyOrsolya23 4. további képe
NagyOrsolya23 5. további képe
NagyOrsolya23 6. további képe

NagyOrsolya23 41 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: vékony
Horoszkóp: oroszlán
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

NagyOrsolya23 bemutatkozása, 41 éves társkereső nő, Győr

A nevemben lévő szám nem a koromat takarja. Kérlek, mielőtt rám írsz, nézd meg az adatlapomat, és ha huszonéves lányt keresel, akkor inkább az elején tisztázzuk, hogy én már a kicsit érettebb korosztály vagyok. Persze remélem, ez sokanak nem baj. Szeretem az állatokat, a túrát, a borozozós estéket..

170 cm
41 éves
Győr

Ideális társ:

Kedves, közvetlen. Aki szereti a munkáját, de mellette jut idő a családjára, rám is. Ha lehetősége van, szívesen utazik, vagy kirándul, vagy ücsörög a leendő közös barátainkkal egy csésze kávé mellett. Aki szereti a vízpartot is. Ha magadra ismertél valamelyik pontban akkor várom a leveledet :)

Ideális első randi:

Ez a leendő úriemberre bíznám. Semmi extrém dolog nem kell, legyen lehetőségünk megismerni egymást közben jobban, ez a fontos.

További tulajdonságok:

  • Szemszín: barna
  • Hajszín: fekete
  • Hajhossz: hosszú
  • Szemüveg: nem
  • Piercing: van egy
  • Tetoválás: van több is
  • Végzettség: középfokú
  • Alkohol: társaságban, buliban

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Kevés magányosabb életszakasz van az életünkben annál, mint amikor a házastársunk meghal, a gyerekek már kirepültek, a szomszédok és a rokonság is egyre inkább fogyatkozik. Így aztán nem csoda, hogy a szenior társkereső egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen az ember társas lény – kell mellénk valaki, akivel meg tudjuk osztani örömünket, bánatunkat, aki tompítja a nosztalgiahullámok által keltett fájdalomérzetet, és egyben jövőképet állít elénk.
Szinte halljuk, ahogy kiszakadnak a hatalmas sóhajok a hölgyek mellkasából, hiszen valóban mindenki a tökéletes pasira vágyik, mindenki keresi, és többszöri kísérlet ellenére sem adjuk fel általában a próbálkozást. Persze sokszor egyre reményvesztettebbek vagyunk, egyre nehezebben hisszük azt el, hogy valóban megtalálhatjuk az ideális férfit, aki aztán hű társunk lesz egy életen át.
Bár rendszerint a férfiak ritkábban a szavak, gyakrabban a tettek emberei, ezért ha a férfi tetszeni akar, egészen biztosan megtalálja a módját, a hölgyeknek csupán szemfülesnek kell lenniük, mert nem minden esetben érkezik konkrét, egyértelmű kinyilatkoztatás.
Hogy létezik-e szerelem első látásra, azt igen nehéz eldönteni, ki-ki a saját vérmérséklete szerint tudja meghatározni, hogy számára mekkora valószínűsége van ennek. Ugyanakkor a szemkontaktus férfi és nő között mindenképpen jelentőségteljes momentum, hiszen itt sok minden eldőlhet.
Alig akad érzékenyebb időszak az ember életében, mint amikor társat keres – legyen akárhány éves is. Hiszen úgy kell ismerkedni, hogy vadidegen emberek előtt kell megnyílni, és persze ilyenkor gyakran felmerül a kérdés: ha tetszem neki, miért nem ír? Mert bármennyi éves is az ember, amikor ismerkedésre, chatelésre kerül a sor, meglehetősen sebezhető állapotba kerül.
Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?