tagore 46 éves társkereső profilképe
tagore 1. további képe
tagore 2. további képe
tagore 3. további képe
tagore 4. további képe
tagore 5. további képe
tagore 6. további képe

tagore 46 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: elvált
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: vékony
Horoszkóp: rák
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

tagore bemutatkozása, 46 éves társkereső férfi, Győr

Vidám pasi Hölggyel ismerkedne észerű távolságból. Humor, empátia, nyitottság, kíváncsiság. Na, és lehet egy szénakazal is, mert túrázni jó. Kertész vagyok. Díszkertész, végtelen fantáziával. Ezért, növény fóbiásoknak nem én vagyok az esete. Szeretem a művészet minden formáját. Régen sokat olvastam.

180 cm
46 éves
Győr

Ideális társ:

36 - tól felfelé keresek. Aki még nem zárta le a gyerekkérdést :) Van önálló gondolata, elképzelése. Nem szeretem a mű dolgokat és mivel én természetimádó vagyok, jó lenne ha valaki hasonlót találnék. Elvált apukaként ha nálam van a két gyerkőc gyakran túrázunk (mini túrák! ). Úgyhogy megszerettem a túrázást is :) Szeretsz olvasni? Komolyzene, színház, koncert? Van túrabakancsod? :)

Ideális első randi:

Séta, vagy beülni valahová. Közös, egyszerű program. Bármi ami közben van időnk egymásra figyelni.

Kedvenc zenék:

Szinte mindenfélét szeretek. Hangulatfüggő.

Kedvenc filmek:

Volt egyszer a Vadnyugat

Kedvenc könyvek:

Rejtő regények, de mostanában inkább csak szakirodalom.

Kedvenc TV műsorok:

Nem nézek tévét.

Kedvenc sportok:

Úszás, kerékpár meg minden ami megmozgat :)

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van
 • Vallás: református

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Manapság, amikor az online világban történik a beszélgetések java része, meglehetősen sok minden marad ki a párbeszédekből, köztük például a hangsúly vagy akár a hangnem is, így nem csoda, ha sokszor nehezünkre esik megítélni azt, hogy mikor és hogy is van az, ha a nő szerelmes.
A társkeresés minden fázisának megvannak a maga ódiumai, így nem lesz egyszerű rávenni magad arra sem, hogy regisztrálj az online társkeresőnkre, majd további fejtörést okoz, hogyan kezdeményezz és hogyan fogadd mások kezdeményezését. Majd amikor már látod a fényt az alagút végén, hiszen találkozni készülsz egy számodra szimpatikus emberrel, akkor rájössz, a fény az egy másik vonat volt, és neked rohadtul semmi sem ugrik be, amikor randiötleteken töröd a fejed.
Bár a nemek között rengeteg különbség adódik, és számtalan könyv született ennek a kivesézésére, a legszembetűnőbb talán mégis az érzelmek kifejezése. A nők sokkal nyilvánvalóbbá teszik az érzelmeiket, míg az ellenkező nemnél sokszor azt is nehéz eldönteni, hogy mikor szerelmes egy férfi.
Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?