tagore 48 éves társkereső profilképe
tagore 1. további képe
tagore 2. további képe
tagore 3. további képe
tagore 4. további képe
tagore 5. további képe
tagore 6. további képe

tagore 48 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: elvált
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: vékony
Horoszkóp: rák
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

tagore bemutatkozása, 48 éves társkereső férfi, Győr

Vidám pasi Hölggyel ismerkedne észerű távolságból. Humor, empátia, nyitottság, kíváncsiság. Na, és lehet egy szénakazal is, mert túrázni jó. Kertész vagyok. Díszkertész, végtelen fantáziával. Ezért, növény fóbiásoknak nem én vagyok az esete. Szeretem a művészet minden formáját. Régen sokat olvastam.

180 cm
48 éves
Győr

Ideális társ:

36 - tól felfelé keresek. Aki még nem zárta le a gyerekkérdést :) Van önálló gondolata, elképzelése. Nem szeretem a mű dolgokat és mivel én természetimádó vagyok, jó lenne ha valaki hasonlót találnék. Elvált apukaként ha nálam van a két gyerkőc gyakran túrázunk (mini túrák! ). Úgyhogy megszerettem a túrázást is :) Szeretsz olvasni? Komolyzene, színház, koncert? Van túrabakancsod? :) Puszi a kedveléseket :)

Ideális első randi:

Séta, vagy beülni valahová. Közös, egyszerű program. Bármi ami közben van időnk egymásra figyelni.

Kedvenc zenék:

Szinte mindenfélét szeretek. Hangulatfüggő.

Kedvenc filmek:

Volt egyszer a Vadnyugat

Kedvenc könyvek:

Rejtő regények, de mostanában inkább csak szakirodalom.

Kedvenc TV műsorok:

Nem nézek tévét.

Kedvenc sportok:

Úszás, kerékpár meg minden ami megmozgat :)

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van
 • Vallás: református

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Szinte halljuk, ahogy kiszakadnak a hatalmas sóhajok a hölgyek mellkasából, hiszen valóban mindenki a tökéletes pasira vágyik, mindenki keresi, és többszöri kísérlet ellenére sem adjuk fel általában a próbálkozást. Persze sokszor egyre reményvesztettebbek vagyunk, egyre nehezebben hisszük azt el, hogy valóban megtalálhatjuk az ideális férfit, aki aztán hű társunk lesz egy életen át.
Bár rendszerint a férfiak ritkábban a szavak, gyakrabban a tettek emberei, ezért ha a férfi tetszeni akar, egészen biztosan megtalálja a módját, a hölgyeknek csupán szemfülesnek kell lenniük, mert nem minden esetben érkezik konkrét, egyértelmű kinyilatkoztatás.
Hogy létezik-e szerelem első látásra, azt igen nehéz eldönteni, ki-ki a saját vérmérséklete szerint tudja meghatározni, hogy számára mekkora valószínűsége van ennek. Ugyanakkor a szemkontaktus férfi és nő között mindenképpen jelentőségteljes momentum, hiszen itt sok minden eldőlhet.
Alig akad érzékenyebb időszak az ember életében, mint amikor társat keres – legyen akárhány éves is. Hiszen úgy kell ismerkedni, hogy vadidegen emberek előtt kell megnyílni, és persze ilyenkor gyakran felmerül a kérdés: ha tetszem neki, miért nem ír? Mert bármennyi éves is az ember, amikor ismerkedésre, chatelésre kerül a sor, meglehetősen sebezhető állapotba kerül.
Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?